Alt i ét fad; mør kylling på grøntsags/kartoffelbund med flødesovs og revet ost samt bacon på toppen – dét er nem og lækker madkræs for store og små 😍
Bunden består af kartofler, porrer og broccoli, men kan varieres lige efter, hvad du har på lager – gulerødder, peberfrugt og/eller blomkål ville helt sikkert også være lækkert i 🤗
Ovenpå grøntsagerne er kyllingestykker og så der tilføjet en let krydret flødesovs samt ost og stegt bacon på toppen – så behøver du faktisk ikk andet, nemt! 😊
Retten tar 40 min fra start til slut og passer sig selv det meste af tiden 👌🏻
Detaljer
4 pers
10 min
30 min<br>200 grader, alm ovn
Ingredienser
300 g kartofler
1 porre
1/2 broccoli hoved
450 g kyllingebryst
5 dl fløde + 1 tsk salt, 1/2 tsk peber, 1 tsk tørret timian, 1 tsk hvidløgspulver
100 g revet ost
200 g bacon i tern
salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
- Skræl og skær kartofler i skiver.
- Skær porren i skiver og del broccolien i små buketter. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad.
- Del kyllingefileterne i mindre stykker og læg oven på grøntsagerne, krydr med salt og peber.
- Del kyllingefileterne i mindre stykker og læg oven på grøntsagerne, krydr med salt og peber.
- Steg baconen let på en pande og drys så først revet ost og derefter bacon i fadet.
- Steg baconen let på en pande og drys så først revet ost og derefter bacon i fadet.
- Servér som det er eller evt med en god salat 😊