Aftensmad, Glutenfrit

Kylling i fad med grøntsager, flødesovs og bacon

Alt i ét fad; mør kylling på grøntsags/kartoffelbund med flødesovs og revet ost samt bacon på toppen – dét er nem og lækker madkræs for store og små 😍
Bunden består af kartofler, porrer og broccoli, men kan varieres lige efter, hvad du har på lager – gulerødder, peberfrugt og/eller blomkål ville helt sikkert også være lækkert i 🤗
Ovenpå grøntsagerne er kyllingestykker og så der tilføjet en let krydret flødesovs samt ost og stegt bacon på toppen – så behøver du faktisk ikk andet, nemt! 😊

Retten tar 40 min fra start til slut og passer sig selv det meste af tiden 👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Forberedelse

10 min

Ovntid

30 min<br>200 grader, alm ovn

Ingredienser

  • 300 g kartofler

  • 1 porre

  • 1/2 broccoli hoved

  • 450 g kyllingebryst

  • 5 dl fløde + 1 tsk salt, 1/2 tsk peber, 1 tsk tørret timian, 1 tsk hvidløgspulver

  • 100 g revet ost

  • 200 g bacon i tern

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
  • Skræl og skær kartofler i skiver.
  • Skær porren i skiver og del broccolien i små buketter. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad.
  • Del kyllingefileterne i mindre stykker og læg oven på grøntsagerne, krydr med salt og peber.
  • Del kyllingefileterne i mindre stykker og læg oven på grøntsagerne, krydr med salt og peber.
  • Steg baconen let på en pande og drys så først revet ost og derefter bacon i fadet.
  • Steg baconen let på en pande og drys så først revet ost og derefter bacon i fadet.
  • Servér som det er eller evt med en god salat 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*