Super skøn ret med smæk på smagen; indisk inspireret kyllingesuppe med masser af grønt 😍
Ingredienserne i den her suppe spiller sååå godt sammen; mør kylling, karry, søde æbler, gulerødder, peberfrugt, powerful ingefær og en mild kokosmælk, der runder det hele dejligt af. 🤗
Suppen tar kun en lille halv time at trylle frem og er perfekt til kølige hverdage – eller som en spændende ret til gæster 😊 Jeg serverer den med et mildt, let sødt fladbrød, der går perfekt til den kraftfukde suppe 👌🏻
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
1 løg
3 fed hvidløg
olie til stegning
1 spsk karry
1/2 tsk stødt chili
1/2 tsk garam masala
1 æble
3 gulerødder
2 spsk frisk, finthakket ingefær
1 rød peberfrugt
1 liter hønsebouillon
350 g kyllingefilet + smør til stegning og salt/peber
3 dl kokosmælk
- Til servering
Frisk persille eller koriander
Fladbrød
Sådan gør du
- Klargør alle grøntsager; løg og hvidløg finthakkes, æble og gulerødder skrælles og skæres i små tern, peberfrugt skæres i strimler.
- Varm olien op i en gryde og tilsæt karry, chili og garam masala, lad det svitse 1 minuts tid.
- Tilføj løg og hvidløg og lad dem svitse med et par minutter. Tilføj æble, gulerødder og peberfrugt, svits yderligere et par minutter.
- Tilføj nu bouillon og lad suppen simre 10 minutter.
- Imens suppen simrer, skæres kylling i tern og brunes godt af på en pande i lidt smør og krydres med salt/peber.
- Put kylling og kokosmælk i suppen, smag til og servér så med krydderurter og lidt brød 😍
