Aftensmad, Glutenfrit, Mad på 30 minutter, Sunde retter, Suppe

Indisk inspireret kyllingesuppe med grønt

Super skøn ret med smæk på smagen; indisk inspireret kyllingesuppe med masser af grønt 😍
Ingredienserne i den her suppe spiller sååå godt sammen; mør kylling, karry, søde æbler, gulerødder, peberfrugt, powerful ingefær og en mild kokosmælk, der runder det hele dejligt af. 🤗
Suppen tar kun en lille halv time at trylle frem og er perfekt til kølige hverdage – eller som en spændende ret til gæster 😊 Jeg serverer den med et mildt, let sødt fladbrød, der går perfekt til den kraftfukde suppe 👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 1 løg

  • 3 fed hvidløg

  • olie til stegning

  • 1 spsk karry

  • 1/2 tsk stødt chili

  • 1/2 tsk garam masala

  • 1 æble

  • 3 gulerødder

  • 2 spsk frisk, finthakket ingefær

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 liter hønsebouillon

  • 350 g kyllingefilet + smør til stegning og salt/peber

  • 3 dl kokosmælk

  • Til servering
  • Frisk persille eller koriander

  • Fladbrød

Sådan gør du

  • Klargør alle grøntsager; løg og hvidløg finthakkes, æble og gulerødder skrælles og skæres i små tern, peberfrugt skæres i strimler.
  • Varm olien op i en gryde og tilsæt karry, chili og garam masala, lad det svitse 1 minuts tid. 
  • Tilføj løg og hvidløg og lad dem svitse med et par minutter. Tilføj æble, gulerødder og peberfrugt, svits yderligere et par minutter. 
  • Tilføj nu bouillon og lad suppen simre 10 minutter.
  • Imens suppen simrer, skæres kylling i tern og brunes godt af på en pande i lidt smør og krydres med salt/peber.
  • Put kylling og kokosmælk i suppen, smag til og servér så med krydderurter og lidt brød 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*