Salater, Sunde retter, Tilbehør

Cremet spidskålssalat med avocado og mozzarella

Kål i alle farver er i sæson lige nu og det er sundt og godt både i salater, gryderetter og meget mere. Her får I derfor en sprød, frisk og cremet spidskålssalat med æbler, avocado og mozzarella – vendt i en smovset, smagfuld dressing og toppet med knasende salte mandler 😍

Den sprøde kål får fint modspil af de let syrlige æbler, blød avocado og cremet mozzarella – med perfekt afslutning fra de knasende salte mandler.

Dressingen er frisk og cremet og lavet af blandt andet avocado, agurk og cremefraiche 😍

Salaten er både nem og hurtig, super lækker og helt oplagt til vinterens mange gryde – og simreretter 😊

Ingredienser

  • Salat
  • 1 lille spidskål

  • 2 æbler

  • 1 moden avocado

  • 1 kugle frisk mozzarella

  • 1 håndfuld saltede mandler (kan erstattes af andre nødder, frø el. kerner)

  • Dressing
  • 1 spsk limesaft (el. citronsaft)

  • 1 moden avocado

  • 1/4 agurk

  • 1 håndfuld frisk persille

  • 1 tsk dijon

  • 1 spsk cremefraiche

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at blende alle ingredienser til dressingen til en fin, jævn dressing – smag til med salt og peber.
  • Snit spidskålen fint og skær æble og avocado i tern. Vend sammen med dressingen. Anret på fad og top med mozzarella i mindre stykker og hakkede salte mandler. Servér 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*