Aftensmad, Frokost og madpakkeinspiration

Pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado

En lidt anderledes, men virkelig skøn form for sandwich; en pizzaklapper 😍
Den er simpelthen lavet af en fĂŚrdig pizzabund, der skĂŚres i passende stykker, bages og sĂĽ fyldes med lĂŚkre sager.
I den her er der rød pesto, salat, serranoskinke, soltørret tomat, mozzarella og avocado – et yderst lĂŚkkert mix med masser af smag 🤗
Du kan selvfølgelig sagtens bage bunde til brød selv, men det her gĂĽr bar lynhurtigt, sĂĽ det er helt genialt i en hurtig vending. Fidusen med en pizzabrød er at det pĂĽ ĂŠn gang er bĂĽde sprødt og blødt brød – men i tyndt format, sĂĽ det ikke fylder for meget i sandwichen. Fyldet fĂĽr lov at komme til sin ret 👌🏻

Jeg syns det lĂŚkkert og nemt – og du kan jo fylde med lige hvad du synes 😊

Detaljer

Antal

2 sandwiches

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 1 rulle fĂŚrdig pizzadej

  • 2 spsk rød pesto

  • 2 hĂĽndfulde blandet salat

  • 1 pk serranoskinke (ca. 80g)

  • 1 moden avocado, skĂĽret i skiver

  • 1/2 kugle frisk mozzarella, skĂĽret i skiver

  • 1/2 dl soltørret tomat, hakket groft

  • salt og peber

Südan gør du

  • Rul dejen ud på en bageplade og del del i ønskede antal stykker (minimum 4 stykker til 2 sandwiches. Jeg laver som regel 6-8 stykker af én bund).
  • Bag pizzabunden i ovnen efter anvisningerne pĂĽ pakken.
  • Lad bundene køle og smør dem sĂĽ med pesto og fordel fyldet i sandwichene. Krydr med salt/peber og servĂŠr 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

*