Aftensmad, Frokost og madpakkeinspiration

Pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado

En lidt anderledes, men virkelig sk√łn form for sandwich; en pizzaklapper ūüėć
Den er simpelthen lavet af en færdig pizzabund, der skæres i passende stykker, bages og så fyldes med lækre sager.
I den her er der r√łd pesto, salat, serranoskinke, solt√łrret tomat, mozzarella og avocado – et yderst l√¶kkert mix med masser af smag ūü§ó
Du kan selvf√łlgelig sagtens bage bunde til br√łd selv, men det her g√•r bar lynhurtigt, s√• det er helt genialt i en hurtig vending. Fidusen med en pizzabr√łd er at det p√• √©n gang er b√•de spr√łdt og bl√łdt br√łd – men i tyndt format, s√• det ikke fylder for meget i sandwichen. Fyldet f√•r lov at komme til sin ret ūüĎĆūüŹĽ

Jeg syns det l√¶kkert og nemt – og du kan jo fylde med lige hvad du synes ūüėä

Detaljer

Antal

2 sandwiches

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 1 rulle f√¶rdig pizzadej

  • 2 spsk r√łd pesto

  • 2 h√•ndfulde blandet salat

  • 1 pk serranoskinke (ca. 80g)

  • 1 moden avocado, sk√•ret i skiver

  • 1/2 kugle frisk mozzarella, sk√•ret i skiver

  • 1/2 dl solt√łrret tomat, hakket groft

  • salt og peber

S√•dan g√łr du

  • Rul dejen ud paŐä en bageplade og del del i √łnskede antal stykker (minimum 4 stykker til 2 sandwiches. Jeg laver som regel 6-8 stykker af eŐĀn bund).
  • Bag pizzabunden i ovnen efter anvisningerne p√• pakken.
  • Lad bundene k√łle og sm√łr dem s√• med pesto og fordel fyldet i sandwichene. Krydr med salt/peber og serv√©r ūüėć

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*