Glutenfrit, Morgenmad

Små morgen-koketter med æg, champignon og tomat

Var det noget med en lækker lille brunch-kokette….? 😍 I denne her kombineres stegte svampe med broccoli, tomat, revet ost og selvfølgelig æg – altsammen bagt i ovnen i små skåle. Resultatet er herlig lille, men smagfuld hapser, som er både nemt og lækkert tilbehør til brunchen eller bar til morgenmaden, der godt må være lidt ekstra 🤗
De tar få minutter at bikse sammen og så skal de bar i ovnen. Jeg serverede de her som en del af en morgentallerken med ristet rugbrød, smoothie og lidt yoghurt til 😍

Detaljer

Antal

2 srk

Forberedelse

5 min

Ovntid

15 min

Ingredienser

  • 75 g champignoner (el andre svampe)

  • 1 håndfuld broccoli i små buketter

  • 6 cherrytomater, skåret i tern

  • 2 æg

  • 1 håndfuld revet ost

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær champignoner i skiver og steg dem på panden i lidt smør, krydr med salt og peber. Fordel champignonerne i to små ovnfaste skåle.
    (Alternativt kan koketterne laves i faste muffinsforme).
  • Fordel broccoli og tomater i skålene.
  • Slå et æg ud i hver skål og top med revet ost. Krydr med lidt salt og peber.
  • Tilbered 15 min i ovnen og servér 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*