Var det noget med en lækker lille brunch-kokette….? 😍 I denne her kombineres stegte svampe med broccoli, tomat, revet ost og selvfølgelig æg – altsammen bagt i ovnen i små skåle. Resultatet er herlig lille, men smagfuld hapser, som er både nemt og lækkert tilbehør til brunchen eller bar til morgenmaden, der godt må være lidt ekstra 🤗
De tar få minutter at bikse sammen og så skal de bar i ovnen. Jeg serverede de her som en del af en morgentallerken med ristet rugbrød, smoothie og lidt yoghurt til 😍

Detaljer
2 srk
5 min
15 min
Ingredienser
75 g champignoner (el andre svampe)
1 håndfuld broccoli i små buketter
6 cherrytomater, skåret i tern
2 æg
1 håndfuld revet ost
salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær champignoner i skiver og steg dem på panden i lidt smør, krydr med salt og peber. Fordel champignonerne i to små ovnfaste skåle.
(Alternativt kan koketterne laves i faste muffinsforme). - Fordel broccoli og tomater i skålene.
- Slå et æg ud i hver skål og top med revet ost. Krydr med lidt salt og peber.
- Tilbered 15 min i ovnen og servér 😍