Aftensmad, Frokost og madpakkeinspiration, Mad på 30 minutter

Pitabrød med tunsalat, æg og urtedressing


Dagens menu står på noget nemt, lækkert og børnevenligt; Pitabrød med fyld – ungerne får lidt forskellige små skåle med fyld at vælge imellem, de syns det er sjovt at bygge selv.
Mit fyld består af en hurtig tunsalat, en lynrørt cremefraiche dressing med krydderurter og syltede agurker og så lidt æg – et virkelig herligt mix 😍 Dressingen er på én gang både lidt sød pga. honningen, med også med små syrlige bider af agurk, hvilket klæder tunen og ægget utrolig godt 😍
Det nemt og hurtigt at lave! En dejlig hverdagsmenu 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • Tunsalat
  • 2 dåser tun i vand

  • 1 spsk mayonnaise

  • 3 spsk ymer/skyr/cremefraiche

  • 1 tsk citronsaft

  • Salt og peber

  • 1 rødløg, finthakket

  • 1 håndfuld hakkede krydderurter (fx purløg og persille)

  • Urtedressing
  • 2 dl cremefraiche

  • 1 dl finthakkede syltede agurker/cornichoner

  • 2 spsk frisk basilikum, finthakket

  • 2 spsk frisk persille, finthakket

  • salt og peber

  • Desuden
  • Pitabrød

  • Kogte æg

  • Blandet salat

Sådan gør du

  • Tunsalat
  • Dræn tunen for vand og rør alle ingredienser godt sammen, smag til.
  • Urtedressing
  • Rør alle ingredienser godt sammen og smag til.
  • Rør alle ingredienser godt sammen og smag til.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*