Måltidssalater, Sunde retter

Perlebygsalat med oksekød og broccoli

Særdeles smovset og lækker måltidssalat fyldt med gode sager; mørt oksekød stegt i soya, hvidløg og honning i smukt samspil med broccoli og rødløg på en bund af rucola. På toppen knasende saltede mandler. 😍
En simpel, men virkelig lækker salat til når smagsløgene skal forkæles.

Salaten kan nydes både lun og kold – gør som du foretrækker 😊 Den er nem at lave og efterlader dig behagelig mæt – en ny favorit til gemmerne 👌🏻

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 2 dl perlebyg + letsaltet vand til kogning

  • 1 spsk kokosolie

  • 200 g skært oksekød, strimler eller tern

  • 1 rødløg, skåret i skiver

  • 1/2 broccolihoved i små buketter

  • 2 spsk østersovs

  • 2 spsk soya

  • 1 spsk honning

  • salt og peber

  • Desuden
  • 50 g rucola + 2 spsk citronsaft

  • 1 håndfuld saltede mandler

Sådan gør du

  • Sæt perlebyggen til kogning. Den skal koge ca. 25 min
  • Smelt kokosolie på en varm pande, tilføj oksekød og lad det brune let.
  • Tilføj løg, broccoli, østerssovs, soya og honning – lad det simre nogle minutter og smag til med salt og peber. Tag af varmen.
  • Vend rucola sammen med citronsaft og anret rucolaen på 2 tallerkner.
  • Dræn perlebyg for vand og vend dem sammen med oksekøds-mixet.
  • Anret blandingen ovenpå rucolaen. Drys med hakkede, saltede mandler og servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*