Jeg har glædet mig til at dele denne her med jer! Det er nemlig lidt af en genistreg 😍
Bananoffe pie – her portionsanrettet i små glas.
Kort sagt et himmelsk mix af sprød kiks, søde bananer, karamelsovs, luftig vanilleskum og knasende daim chokolade – muuums 😍
En dessert, der er overordentligt nem at lave – du kan ha den klar på 5 minutter og som smager absolut fantastisk! 😍
Perfekt til uventede gæster eller bar lynhurtig lækker hygge 🤗
Karamelsovsen, også kaldet dulce de leche, købes færdig på dåse – lige klar til brug. Mange kender kondenseret mælk, som koges i 3 timer i dåsen og så blir det til karamel/dulce de leche. Men denne her er lynudgaven som også går under navnet karamelliseret mælk, den ER allerede kogt ind og er direkte klar til brug – smart og nemt! 😊👏🏻
Detaljer
2 pers
5 min
Ingredienser
5 digestive kiks
3 spsk dulce de leche/karamelliseret mælk
1 banan
2 dl fløde
1/2 tsk vanillesukker
2 tsk flormelis
25g daim chokolade
Sådan gør du
- Knus kiksene og fordel i bunden af to glas.
- Put dulce de leche ovenpå kiksene, 1 1/2 spsk i hvert glas sådan ca.
- Skær bananen i skiver og fordel det meste af det i de 2 glas – men gem lidt af bananen (det skal vendes i flødeskummet i næste trin)
- Put fløde, vanillesukker og flormelis i en skål og pisk til en let skum. Vend de gemte banan i flødeskummen og fordel så fløden i glassene.
- Hak daim chokoladen og top dine glas med det – server 😍
