Klassisk, simpelt og sååå godt… 😊
En god omgang aspargessuppe kunne være helt perfekt på en grå og våd dag som i dag… 🤗
Tror næsten det må være en af de nemmeste og hurtigste supper at lave og så smager den bar rigtig godt! Cremet og lækker, med smag af asparges, små skønne kødboller at hapse i og lidt grønt på toppen 🤗
Denne udgave tar måske rundt regnet 20 minutter at lave og kræver ikk mange ingredienser – perfekt hverdagsret 👌🏻
Detaljer
4 pers
20 min
Ingredienser
25 g smør
3 spsk hvedemel
1 dåse aspargessnitter
7 1/2 dl god hønsebouillon
2 dl fløde
salt og peber
kødboller fra frost
- Topping
Lidt hakket, frisk persille
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde og pisk derefter melet godt sammen med smørret.
- Hæld væsken fra aspargesdåsen i gryden, pisk godt sammen.
- Tilføj hønsebouillon og kog op under omrøring. Lad suppen simre 5 minutters tid.
- Rør fløde i suppen og smag til med lidt salt og peber.
- Hæld kødboller i suppen og lad det hele simre 5 minutter.
- Servér med lidt persille på toppen og lidt brød on the side 🤗
