Drinks og cocktails

Moscow Mule cocktail

Fredagsfest med dig selv…? Eller de n√¶rmeste…? ūüėä
Pr√łv Moscow Mule – en herlig klassisk cocktail med vodka, lime og gingerbeer… ūüėć Frisk, let syrligt og med masser af smag af ingef√¶r – den smager absolut forrygende! Og s√• den nem at lave og alle ingredienser f√•s i din lokale dagligvarebutik – en sk√łn weekendsjus! ūü§ó

Gingerbeer smager allermest af ingef√¶r og s√• lidt s√łdligt – perfekt i kombi med lime. Gingerbeer er alkoholfri, s√• vil du have den her drink virgin, udelader du bare vodkaen – eller tilf√łjer mere, hvis der skal mere sm√¶k p√• ūüėä

Super nem og hurtig at lave!

Detaljer

Antal

1 drink

Tilberedning

3 min

Ingredienser

  • 2 cl vodka

  • 2 cl limesaft

  • 1 dl gingerbeer

  • et par limeskiver

  • isterninger

S√•dan g√łr du

  • H√¶ld vodka og lime i et glas med isterninger, r√łr rundt.¬†
  • Put et par skiver lime i og top med gingerbeer – s√• er den klar ūü§ó

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*