Bagværk, Kager

Kokostoppe deluxe med marcipan og citron

Et lille velsmagende hyggeprojekt…? De her kokostoppe med citrus, marcipan og chokolade smager absolut himmelsk! ūüėć Spr√łde udenp√•, bl√łde og konfektagtige indeni og med et lille strejf af citrus, som kl√¶der det s√łde utrolig godt.
De er b√•de nemme og hurtige og kr√¶ver ikk mange ingredienser – perfekt til eftermiddagshyggen ūüėä

Detaljer

Antal

Ca. 15 stk

Tilberedning

10 min

Ovntid

15 min<br>175 grader, alm ovn

Ingredienser

  • 2 √¶g

  • 150 g sukker

  • 200 g kokosmel

  • 50 g flydende eller smeltet sm√łr

  • 50 g marcipan, groftrevet

  • 1 spsk revet citronskal

  • 150 g m√łrk chokolade

S√•dan g√łr du

  • Pisk √¶g og sukker luftigt.
  • R√łr kokosmel i og sm√łr i.
  • R√łr marcipan og citronskal i.
  • Lad dejen hvile p√• bordet 10-15 min.
  • Form sm√• toppe med h√¶nderne og s√¶t dem p√• en bageplade med bagepapir. Fugt evt lige h√¶nderne med lidt koldt vand, s√• klistrer massen ikke s√• meget.
  • Bag kokostoppene 15 min ved 175 grader (alm ovn), til de er fine og gyldne.
    Lad dem derefter afk√łle p√• pladen.
  • Smelt chokoladen enten i mikroovn eller over vandbad og dyp de afk√łlede kokostoppe i chokoladen. St√¶nk evt lidt ovenp√• ogs√•.
  • S√¶t p√• k√łl til chokoladen er stivnet og serv√©r ūüėä

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*