Bagværk, Kager

Kokostoppe deluxe med marcipan og citron

Et lille velsmagende hyggeprojekt…? De her kokostoppe med citrus, marcipan og chokolade smager absolut himmelsk! 😍 Sprøde udenpå, bløde og konfektagtige indeni og med et lille strejf af citrus, som klæder det søde utrolig godt.
De er både nemme og hurtige og kræver ikk mange ingredienser – perfekt til eftermiddagshyggen 😊

Detaljer

Antal

Ca. 15 stk

Tilberedning

10 min

Ovntid

15 min<br>175 grader, alm ovn

Ingredienser

  • 2 æg

  • 150 g sukker

  • 200 g kokosmel

  • 50 g flydende eller smeltet smør

  • 50 g marcipan, groftrevet

  • 1 spsk revet citronskal

  • 150 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker luftigt.
  • Rør kokosmel i og smør i.
  • Rør marcipan og citronskal i.
  • Lad dejen hvile på bordet 10-15 min.
  • Form små toppe med hænderne og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Fugt evt lige hænderne med lidt koldt vand, så klistrer massen ikke så meget.
  • Bag kokostoppene 15 min ved 175 grader (alm ovn), til de er fine og gyldne.
    Lad dem derefter afkøle på pladen.
  • Smelt chokoladen enten i mikroovn eller over vandbad og dyp de afkølede kokostoppe i chokoladen. Stænk evt lidt ovenpå også.
  • Sæt på køl til chokoladen er stivnet og servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*