Et lille velsmagende hyggeprojekt…? De her kokostoppe med citrus, marcipan og chokolade smager absolut himmelsk! 😍 Sprøde udenpå, bløde og konfektagtige indeni og med et lille strejf af citrus, som klæder det søde utrolig godt.
De er både nemme og hurtige og kræver ikk mange ingredienser – perfekt til eftermiddagshyggen 😊

Detaljer
Ca. 15 stk
10 min
15 min<br>175 grader, alm ovn
Ingredienser
2 æg
150 g sukker
200 g kokosmel
50 g flydende eller smeltet smør
50 g marcipan, groftrevet
1 spsk revet citronskal
150 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker luftigt.
- Rør kokosmel i og smør i.
- Rør marcipan og citronskal i.
- Lad dejen hvile på bordet 10-15 min.
- Form små toppe med hænderne og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Fugt evt lige hænderne med lidt koldt vand, så klistrer massen ikke så meget.
- Bag kokostoppene 15 min ved 175 grader (alm ovn), til de er fine og gyldne.
Lad dem derefter afkøle på pladen. - Smelt chokoladen enten i mikroovn eller over vandbad og dyp de afkølede kokostoppe i chokoladen. Stænk evt lidt ovenpå også.
- Sæt på køl til chokoladen er stivnet og servér 😊