Drikkevarer

Greenie med spinat, mango, kiwi og ingefær

Januar måned er for mange lig med sundere kost og masser af sunde sager. En god måde at få et ordentligt vitaminboost på er med skønne smoothies i alverdens udformninger. Denne her skønne sag er med spinat, mango, kiwi, ingefær og lidt lime – masser af gode sager som tilsammen giver en ordentlig omgang virkningsfulde næringsstoffer; spinat er fx fyldt med K-vitamin, ingefær har antiinflammatoriske egenskaber og både lime, kiwi og mango sørger for et ordentligt læs C-vitaminer, der styrker immunforsvaret og sådan kunne jeg blive ved men ja.. you get the point 😊

Udover at tilføre en masse godt, smager denne greenie også super skønt. Den er mere til den friske end til den søde side, men bliver det FOR friskt, kan tilføjes en ekstra banan eller lidt dadler som søder. Jeg synes dog den er god som den er og lækker om morgenen til at give en frisk start på dagen 😊

Smoothies er både nemt og sundt og oplagte at have med på farten. Jeg gad personligt godt drikke mange flere af de små effektive sundhedsboostere – måske skal i år være året. Vil du være med, så er denne ret god at ha i repertoiret – og så kan du jo altid variere lige som du synes 😊

Detaljer

Antal

2 glas

Tilberedning

5 min

Ingredienser

  • 1 banan

  • 75 g frossen spinat

  • 75 g frossen mango

  • 1 kiwi

  • 1 spsk revet, frisk ingefær

  • 1 spsk limesaft

  • 2 dl appelsinjuice

  • 2-3 dl vand – tilpas til du får ønsket konsistens

Sådan gør du

  • Put alle ingredienser i en blender og blend til cremet, ensartet smoothie. Smag til og tilføj evt. mere lime, ekstra banan eller hvad du synes 😊
greenie, smoothie

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*