Brød og boller, Tilbehør

Lynhurtige fyldte madbrød

Nemt og lækkert tilbehør til i aften…?
Et bud kunne være de her fyldte madbrød med hhv. hvidløg, persille og revet ost og i den anden; soltørret tomat, cherrytomater og feta 🤗
Sprødt udenpå, blødt og lækkert indeni med masser af smag 👌🏻

Du køber simpelthen bare et rigtig godt brød efter ønske, skærer riller i og fylder fordybningerne ud med lækkerier.

Spis dem til suppe, gryderetter, ovnretter eller brug dem som et fint indslag på en buffet 😊 Uanset hvad, tar de ikk mange øjeblikke at lave, men både smager skønt og ser skønne ud 😍

Detaljer

Antal

4 pers

Forberedelse

10 min

Ovntid

10 min<br>200 grader, alm ovn

Ingredienser

  • Brød hvidløg, persille og revet ost
  • 1 rigtig godt brød eller flute

  • 100 g hvidløgssmør

  • 1 dl frisk, hakket persille

  • 2 håndfulde revet ost

  • Med tomat og feta
  • 1 rigtig godt brød eller flute

  • 6-8 cherrytomater, skåret i tern

  • 1 dl soltørrede tomater, hakkede

  • 1 dl feta, smuldret

Sådan gør du

  • For begge slags gælder det, at brødet skæres i skiver – men ikke helt igennem og så fordeles fyldet ellers bar mellem skiverne
  • Tilbered 8-10 mini en 200 grader forvarmet ovn til brødene er gyldne og den revne ost smeltet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*