Skal der hygge-simreret på menuen i dag….? Så prøv den her herlige pandefuld med hurtige og nemme koteletter i fløde/tomatsovs med masser af grønt 😍
Jeg har brugt porrer og champignoner i sovsen og på toppen sprød bacon 😍
Alt tilberedes i én pande og det er både nemt og hurtigt og fyldt med smag og cremet lækkerhed. 👌🏻
Jeg har serveret det hele med grove ris 😊
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
200 g bacon i tern
4 gode koteletter
1 løg
2 fed hvidløg
200 g champignoner
2 porrer
2 porrer
1 dåse flåede tomater
2 spsk tomatpuré
1 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
3 dl (madlavnings)fløde
2 spsk paprika
1/2 tsk chili
salt og peber
- Desuden
4 dl (grove) ris
Sådan gør du
- Sprødsteg bacon på en tør pande. Tag baconen af varmen, men lad det meste af fedtstoffet blive.
- Brun koteletterne på panden – den må gerne være god varm, så de får stegeskorpe. Tag koteletterne af panden og skru ned til middel varme.
- Hak løg og hvidløg fint og svits på panden. Skær champignon og porrer i skiver og tilføj til panden – lad stege 2-3 min.
- Tilføj flåede tomater, tomatpuré vand, bouillonterning, fløde, paprika og chili til panden. Rør godt rundt og smag til med salt og peber.
- Sæt ris til kogning og put koteletterne tilbage på panden.
- Lad panden med sovs og koteletter simre 10-15 min mens risene koger og server så det hele med et drys bacon på toppen 😊
Viiiirkelig lækker opskrift. Jeg brugte en squash i stedet for porre, og det var også lækkert.
God idé! Det lyder også lækkert 🙂
Sikke gode opskrifter!!!
I dag prøver jeg både denne og dine kokosmuffins med nødder og chokolade.
I opskriften her mangler du måske at skrive flåede tomater på ingredienslisten. I how to-delen er der nævnt det, så nu prøver jeg med en dåse. 🙂
Tak for feedback, det får jeg lige rettet! Dejligt du kan lide retterne 🙂
Hvorfor kan man ikke se opskrifterne??
Det skulle være fikset nu! 🙂