Drinks og cocktails, Nytår

Asti Sunrise med appelsin og grenadine

Årh altså.. lækre, boblende, farverige drinks i alverdens smagsvarianter – jeg elsker det! Der er ikk noget bedre end at slænge sig i solen, sofaen eller det varme badekar med en rigtig god drink – selvforkælelse på højt plan. For ikke at forglemme og starte en god aften i godt selskab med lidt lækkert og læskende til ganen. Så er stemningen ligesom sat 😊

Lige om hjørnet venter nytåret, så det er helt oplagt at give sig i kast med skønne drinks i disse dage. Man skal jo gerne lige have valgt de bedste ud, ikke sandt… 😁

Jeg har eksperimenteret lidt, afprøvet og udvalgt en række skønne skønne drinks – perfekte til nytåret eller til en hvilken som helst anden fest – eller hyggestund. Den smukke orange-røde sag i indlægget her er med appelsinjuice, grenadine og asti. Den ligger i den milde ende af skalaen, altså uden så meget alkohol i og den vil være yderst velegnet som en velkomstdrink. Er du nået længere hen på aftenen og trænger til lidt stærkere sager, kan den piftes op ved at tilføje lidt vodka. Skal den til gengæld være helt alkoholfri, kan du skifte astien ud med sports-sodavand.

Uanset hvad, så smager den bare super dejligt. På én gang sød og frisk og fyldt med smag – og så den også både pæn og festlig og nem at lave, et sikkert hit 😊

drink

Til 1 drink skal du bruge:

Ingredienser

  • 4 cl grenadine

  • knuste isterninger

  • 1 dl appelsinjuice

  • 1 dl asti (el. sport sodavand for alkoholfri version)

  • Pynt
  • 1 skive appelsin

  • 1 jordbær

  • lidt friske mynteblade

Sådan gør du

  • Put grenadine i glasset, fyld godt op med knust is og hæld forsigtigt først juice og derefter asti oveni.
  • Pynt glasset og servér 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*