Knuste kartofler – glimrende tilbehør til.. jaaa, nærmest hvad som helst 🤗 Sprøde og fyldt med smag udenpå og bløde, møre indeni 😍
Disse her er med hvidløgssmør, persille og groft salt og de smager himmelsk! Og så de nemme at lave; kog, knus, krydr og bag – voila. Jeg har brugt små kartofler, der ikk behøvede skrælles for en endnu hurtigere udgave, men du kan bruge li de kartofler, du synes 😊
Hvidløgssmøret kan du købe færdigt eller selv lave ved at røre smør sammen med knust hvidlød og lidt hakkede krydderurter – mængden af hvidløg tilpasser du bare efter smag og så kan du smage til med lidt salt og peber 😊
Detaljer
4 pers
5 min
15 min
30 min<br>200 grader
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 15 min. Hæld vandet fra og lad dem lige dampe af, inden du hælder dem i et ovnfast fad.
- Tryk på kartoflerne med bagsiden af en ske, så de knuses let.
- Fordel klatter af hvidløgssmør på kartoflerne og drys med hakket persille, salt og peber.
- Tilbered 30 min i ovn og servér 😊