Tilbehør

Knuste kartofler med hvidløgssmør og persille

Knuste kartofler – glimrende tilbehør til.. jaaa, nærmest hvad som helst 🤗 Sprøde og fyldt med smag udenpå og bløde, møre indeni 😍
Disse her er med hvidløgssmør, persille og groft salt og de smager himmelsk! Og så de nemme at lave; kog, knus, krydr og bag – voila. Jeg har brugt små kartofler, der ikk behøvede skrælles for en endnu hurtigere udgave, men du kan bruge li de kartofler, du synes 😊

Hvidløgssmøret kan du købe færdigt eller selv lave ved at røre smør sammen med knust hvidlød og lidt hakkede krydderurter – mængden af hvidløg tilpasser du bare efter smag og så kan du smage til med lidt salt og peber 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Forberedelse

5 min

Kogetid

15 min

Ovntid

30 min<br>200 grader

Ingredienser

  • 1 kilo små kartofler

  • 150 g hvidløgssmør

  • 1 bundt persille

  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 15 min. Hæld vandet fra og lad dem lige dampe af, inden du hælder dem i et ovnfast fad.
  • Tryk på kartoflerne med bagsiden af en ske, så de knuses let. 
  • Fordel klatter af hvidløgssmør på kartoflerne og drys med hakket persille, salt og peber. 
  • Tilbered 30 min i ovn og servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*