Endnu et godt bud på en appetizer eller tilbehør til nytår kunne være bruschetta, som i øvrigt også kunne gøre sig ret godt på et tapasbord 🤗
Du får knasende sprødt brød, saftige tomater, frisk basilikum og et strejf af hvidløg og parmesan.. mums altså…😊
Bruschetta er nemt og hurtigt at lave kan varieres på masser af måder.. her får I dog den nok mest klassiske, som også er min yndlings… 😊
Detaljer
2 pers
15 min
Ingredienser
6 skiver ciabattabrød
4 spsk olivenolie
2 store tomater
1 håndfuld frisk finthakket basilikum
1 fed knust hvidløg
2 spsk revet parmesan
Salt og peber
Sådan gør du
- Skær tomaterne i små stykker og bland dem i en skål med basilikum, hvidløg, parmesan og lidt salt og peber. Lad det stå og trække, mens brødet laves.
- Pensl brødskiverne med olivenolie og bag dem i ovnen 5 minutter ved 200 grader.
- Tag brødene ud og fordel tomatblandingen ovenpå. Bag igen 5 minutter ved samme
