Forretter, Nytår, Tapas, Tilbehør

Bruschetta med tomat og parmesan

Endnu et godt bud på en appetizer eller tilbehør til nytår kunne være bruschetta, som i øvrigt også kunne gøre sig ret godt på et tapasbord 🤗
Du får knasende sprødt brød, saftige tomater, frisk basilikum og et strejf af hvidløg og parmesan.. mums altså…😊

Bruschetta er nemt og hurtigt at lave kan varieres på masser af måder.. her får I dog den nok mest klassiske, som også er min yndlings… 😊

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 6 skiver ciabattabrød

  • 4 spsk olivenolie

  • 2 store tomater

  • 1 håndfuld frisk finthakket basilikum

  • 1 fed knust hvidløg

  • 2 spsk revet parmesan

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær tomaterne i små stykker og bland dem i en skål med basilikum, hvidløg, parmesan og lidt salt og peber. Lad det stå og trække, mens brødet laves.
  • Pensl brødskiverne med olivenolie og bag dem i ovnen 5 minutter ved 200 grader.
  •  Tag brødene ud og fordel tomatblandingen ovenpå. Bag igen 5 minutter ved samme

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*