Jul, Konfekt

Marcipansnitter med nougat, chokolade og karamelfudge

Uuuhm – marcipan, nougat og chokolade går man aldrig galt i byen med 👏🏻 Tilføj lidt chewy karamelfudge og så blir det bar endnu bedre 👌🏻

Måske nogle af jer skal holde en lille julefrokost her mellem jul og nytår..? Så er de her både lækre og dekorative til slikfadet… 😊


De skønne snitter er både nemme, hurtige og super gode! Sådan nogle, der kan laves på 10 min og så er det bar at vente tålmodigt til chokoladen er størknet 😊

Detaljer

Antal

Ca. 12 stk

Tilberedning

10 min

Størknetid

30 min

Ingredienser

  • 200 g marcipan

  • 150 g nougat

  • 50 g karamelfudge

  • 150 g mørk chokolade

  • 25 g hvid chokolade

Sådan gør du

  • Find et lille firkantet fad og put bagepapir i.
  • Rul marcipanen ud, så den passer nogenlunde i størrelsen på fadet. Marcipanlaget skal være 8-10 mm tykt sådan ca. 😊
  • Skær nougaten i skiver og placér den ovenpå marcipanen. Tryk marcipan og nougat let sammen og læg op i fadet. 
  • Skær fudge firkanterne i små bitte firkanter og drys dem ovenpå nougaten. 
  • Smelt den mørke chokolade og hæld den i fadet, så den dækker fudgen. 
  • Hak den hvid chokolade fint og drys det øverst. 
  • Sæt på køl en halv times tid og skær derefter snitter ud. Servér 🤗

Mere konfekt? Find det her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*