Nemt, hurtigt og lækkert; pasta i en cremet flødesovs kombineret med spinat, champignoner og lidt ost – smagt til med citron og timian. Et skøn herligt mix med masser af smag og lækkerhed. Perfekt hverdags comfortfood som er klar på under en halv time… 👏🏻 Retten er vegetarisk, men tilfredsstiller fuldt ud både mave og smagsløg.
På toppen har jeg drysset lidt parmesan og persille for at fuldende retten 👌🏻
Vil du gerne have lidt kød i, kan du tilføje fx kylling eller bacon 😊
Detaljer
4 pers
25 min
Ingredienser
350 g pasta
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
200 g spinat
200 g champignon
1-2 tsk revet citronskal
1 tsk tørret timian
2 – 3 spsk hvisvinseddike
3 dl fløde
50 g revet ost
Sådan gør du
- Start med at sætte pastaen til kogning.
- Hak løg og hvidløg fint og steg det i en gryde med olivenolien.
- Skær champignoner i skiver svampe og tilsæt til gryden, lad dem stege med 3-4 min.
- Tilsæt spinaten. Når spinaten er faldet sammen tilsætter du fløde, revet ost. citronskal, timian og hvidvineddike.
Giv det hele et kort opkog og lad det så simre et par min til osten er smeltet. - Dræn den kogte pasta for vand og vend i panden.
- Smag til og server med lidt revet parmesan og persille til toppen.
