Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter, Vegetarretter

Cremet pastaret med spinat, fløde og champignoner

Nemt, hurtigt og lækkert; pasta i en cremet flødesovs kombineret med spinat, champignoner og lidt ost – smagt til med citron og timian. Et skøn herligt mix med masser af smag og lækkerhed. Perfekt hverdags comfortfood som er klar på under en halv time… 👏🏻 Retten er vegetarisk, men tilfredsstiller fuldt ud både mave og smagsløg.

På toppen har jeg drysset lidt parmesan og persille for at fuldende retten 👌🏻

Vil du gerne have lidt kød i, kan du tilføje fx kylling eller bacon 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 350 g pasta

  • 2 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1 spsk olivenolie

  • 200 g spinat

  • 200 g champignon

  • 1-2 tsk revet citronskal

  • 1 tsk tørret timian

  • 2 – 3 spsk hvisvinseddike

  • 3 dl fløde

  • 50 g revet ost

Sådan gør du

  • Start med at sætte pastaen til kogning.
  • Hak løg og hvidløg fint og steg det i en gryde med olivenolien.
  • Skær champignoner i skiver svampe og tilsæt til gryden, lad dem stege med 3-4 min.
  • Tilsæt spinaten. Når spinaten er faldet sammen tilsætter du fløde, revet ost. citronskal, timian og hvidvineddike.
    Giv det hele et kort opkog og lad det så simre et par min til osten er smeltet.
  • Dræn den kogte pasta for vand og vend i panden. 
  • Smag til og server med lidt revet parmesan og persille til toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*