Jul, Konfekt

Cornflakestoppe de luxe med nougat og chokoladegranola

Skal der laves konfekt inden jul? Hvad siger du så til de her knasende sprøde cornflakes toppe de luxe med chokoladegranla og pistacienødder – indhyllet i en nougat/chokolade masse der smelter på tungen….? Ikke dårligt vel 🤗
Og for at gøre det endnu bedre; de er super nemme og hurtige og kan være klar på 10 minutter – resten er bar størknetid i køleskabet. Man skal i bund og grund blot smelte chokolade og nougat sammen, røre granola og cornflakes i og så forme små toppe. Det kan man da godt lige overskue… 😊

Jeg syns det smager herligt med granola i, men du kan selvfølgelig også bare nøjes med cornflakes 😊


Uanset hvad, smager de faaantastisk og gør sig helt perfekt på konfektfadet… 🤗

Detaljer

Antal

Ca. 15 stk

Tilberedning

10 min

Størknetid

15 min

Ingredienser

  • 125 g mørk chokolade

  • 75 g nougat

  • 2 spsk fløde

  • 50 g chokolade granola, grofthakket

  • 30 g cornflakes, let knuste

  • Topping
  • 1 håndfuld saltede pistacienødder, finthakkede

Sådan gør du

  • Put chokolade, nougat og fløde i en lille gryde og smelt sammen ved lav varme – husk at røre undervejs.
  • Tag gryden af varmen og rør granola og cornflakes i chokolademassen. Lad lige køle et par min og form så små toppe af massen og sæt dem på en tallerken, skærebræt el. lign med bagepapir under – så er de nemlig nemmere at få af igen.
  • Drys med pistacier og sæt på køl til chokoladen er stivnet – servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*