Uuuhm – en alternativ, måske lidt mere tøset gløgg udgave; gylden gløgg med hvidvin, hyldeblomst og æblejuice 🤗 Krydret med stjerneanis og ingefær, med et strejf af citrus og med bløde toner fra honning – på én gang sødt, friskt, krydret og let syrligt. Og rommen der sørger for du får varmen 😊Jeg syns det smager skønt! 🤗
Det er nemt at lave og helt perfekt til æbleskiver og julekonfekt eller bare til aften hyggen… 😊

Detaljer
4 pers, 1 liter
25 min
Ingredienser
6 dl hvidvin
1 dl hyldeblomstsaft (ufortyndet)
1 dl vand
2 dl æblejuice
1/2 citron, skåret i skiver
4-5 cm frisk ingefær, skrællet og skåret i skiver
1 håndfuld hele stjerneanis
2 spsk rørsukker
1 spsk honning
1/2 dl mandelsplitter
1 dl rosiner
1 dl rom
Sådan gør du
- Put alle ingredienser, undtagen rom i en lille gryde og lad simre under låg 20 minutters tid.
- Tilsæt rom og lad simre yderligere et par minutter – men uden at koge.
- Smag til med honning, evt mere rom mv. og servér 🤗