Pastaretter er godt hele året rundt! Og især one pot pastaer, der som bekendt kræver meget lidt, mens smager forrrygende – de er et hit! Her får i en one pot version med hakket oksekød, tomat og krydderurter – en one pot pasta med kødsovs vil jeg kalde den.
Jeg kan godt lide smæk på smagen, så denne her udgave er ret krydret, med et lille hint af chili – men man styrer jo fuldstændig selv, hvor stærkt det skal være.
Til one potten her er kødet bar lige brunet og så puttet i gryden sammen med resten af ingredienserne, hvor det simrer 15 minutters tid og vupti; cremet, lækker pastaret på nul komma fem… 🤗
En skøn klassiker made-endnu-mere-easy og lige tilføjet lidt chili og chorizo for endnu mere smag 😊

Detaljer
4 pers
20 min
Ingredienser
400 g hakket oksekød
2 spsk olivenolie
2 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 chilifrugt, uden kerner og hakket fin
50 g chorizo (el. pepperoni, skåret i små tern)
350 g pasta
1 dåse hakkede tomater
2 gulerødder, groftrevet
10 cherrytomater, skåret i tern
100 g revet ost
1 tsk timian, tørret
1 tsk oregano, tørret
2 spsk grillkrydderi, tex mex krydderi el. lign.
6 dl oksebouillon
salt og peber, friskkværnet
- Topping
Lidt revet ost eller parmesan
Hakket persille
Sådan gør du
Klargør alle ingredienser, dvs. snit grøntsager mv.- Opvarm en gryde med olie og brun oksekødet i gryden.
- Tilføj alle øvrige ingredienser og lad simre under låg 15 min, til pastaen er mør. Rør et par gange undervejs. Smag til med salt og peber.
- Servér toppet med revet ost og lidt persille 😊