Aftensmad, Familiefavoritter, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter

Krydret one pot pasta med kødsovs

Pastaretter er godt hele året rundt! Og især one pot pastaer, der som bekendt kræver meget lidt, mens smager forrrygende – de er et hit! Her får i en one pot version med hakket oksekød, tomat og krydderurter – en one pot pasta med kødsovs vil jeg kalde den.

Jeg kan godt lide smæk på smagen, så denne her udgave er ret krydret, med et lille hint af chili – men man styrer jo fuldstændig selv, hvor stærkt det skal være.

Til one potten her er kødet bar lige brunet og så puttet i gryden sammen med resten af ingredienserne, hvor det simrer 15 minutters tid og vupti; cremet, lækker pastaret på nul komma fem… 🤗

En skøn klassiker made-endnu-mere-easy og lige tilføjet lidt chili og chorizo for endnu mere smag 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød

  • 2 spsk olivenolie

  • 2 løg, finthakket

  • 2 fed hvidløg, finthakket

  • 1 chilifrugt, uden kerner og hakket fin

  • 50 g chorizo (el. pepperoni, skåret i små tern)

  • 350 g pasta

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 2 gulerødder, groftrevet

  • 10 cherrytomater, skåret i tern

  • 100 g revet ost

  • 1 tsk timian, tørret

  • 1 tsk oregano, tørret

  • 2 spsk grillkrydderi, tex mex krydderi el. lign.

  • 6 dl oksebouillon

  • salt og peber, friskkværnet

  • Topping
  • Lidt revet ost eller parmesan

  • Hakket persille

Sådan gør du


  • Klargør alle ingredienser, dvs. snit grøntsager mv.
  • Opvarm en gryde med olie og brun oksekødet i gryden. 
  • Tilføj alle øvrige ingredienser og lad simre under låg 15 min, til pastaen er mør. Rør et par gange undervejs. Smag til med salt og peber. 
  • Servér toppet med revet ost og lidt persille 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*