Farverig, nem og virkelig lækker vintersalat med et julet twist; 2 slags kål – rødkål og grønkål, appelsiner, abrikoser og valnødder leder tankerne og smagsløgene hen på jul. Tilsammen sørger kålen, frugten og nødderne for en på én gang knasende, blød, sød og syrlig salat. Alt sammen vendt i en smagfuld vinaigrette som lige giver salaten det sidste pift🤗
Hurtig at lave og god til lidt tunge kød og juleretter… En salat der vil klæde ethvert julebord! 😊
Detaljer
4 pers
10 min
Sådan gør du
100 g rødkål, fintsnittet- 50 g grønkål, finthakket
- 2 appelsiner, skåret i tern
- 25 g tørret abrikos, skåret i små tern
- 50 g røde vindruer, halveret
- 50 g blåbær
- 1 håndfuld valnødder, hakkede
- Vinaigrette
- 2 spsk.olivenolie
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk flydende honning
- salt og peber
Sådan gør du
- Rør alle ingredienser til vinaigretten sammen og vend den sammen med rød – og grønkål.
- Vend frugt og bær i skålen og anret på fad. Drys med valnødder og servér 😊
