Efterår, Salater, Tilbehør, Vinter

Vintersalat med kål, tranebær og granatæble

Her får I en helt igennem skøn-herlige vintersalat!
Nem, hurtig, sprød, sød, frisk, lækker og sprængfyldt med vitaminer 🤗
Den består af 3 slags kål, friske gulerødder, tørrede tranebær og knasende granatæblekerner – alt sammen vendt i en let sødlig, cremet dressing.

Den er sprød, sød, let syrlig og cremet på én gang – ren smovs! Den kan sagtens spises som måltid i sig selv, men gør det os fantastisk til et godt stykke kød eller fisk 😍

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 150 g spidskål

  • 75 g rødkål (el. lilla spidskål)

  • 50 g grønkål

  • 2-3 gulerødder

  • 1 dl tørrede tranebær

  • 1/2 granatæble, kernerne herfra

  • Dressing
  • 1 dl yoghurt naturel

  • 1/2 dl mayonnaise

  • 1 tsk flydende honning

  • friskkværnet salt og peber

Sådan gør du

  • Snit kål og rødkål fint og hak grønkålen. Put al kålen i en skål.
  • Skræl gulerødderne og snit dem i tynde stave – tilføj til skålen sammen med tranebær og granatæblekerner.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend den i skålen. Anret og top med lidt granatæblekerner – server 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*