Aftensmad, Efterår, Mad i ovnen, Vinter

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

Farsbrød; en herlig klassiker! Her lavet i en version med porre og timian i farsen og sprød skinke udenpå – det var lækkert! 😊
Det smarte ved farsbrød er, at du kan fylde det med lige hvad du synes og så passer det sig selv i ovnen resten af tiden 🤗

Oplagt vinter-hygge-nemt-i-ovnen mad. Og nogle gange er det bar godt med sådan lidt mormormad ikk..? 😊

Jeg serverede farsbrødet med flødekartofler en god salat. En skøn, frisk salat kunne fx være denne spidskålssalat med cremet dressing. Og flødekartofler kan du finde opskrift på lige her.

Detaljer

Antal

4 pers

Forberedelse

10 min

Ovntid

45 min

Ingredienser

  • 500 g hakket grisekød

  • 1 fed hvidløg

  • 1 porre

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk peber

  • 1 spsk tørret timian

  • 1 æg

  • 1-2 spsk hvedemel

  • 4 skiver serranoskinke (kan erstattes af bacon i skiver)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Hak hvidløget og porren fint og rør i farsen sammen med øvrige ingredienser. 
  • Form et farsbrød og placér det i et ovnfast fad. Læg skinke skiverne ovenpå, så de lige overlapper hinanden lidt og skub dem ind under kødet forneden. 
  • Tilbered 45 min i ovnen og servér Tilbered 45 min i ovnen og server 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*