Bagværk, Brød og boller

Svampet bananbrød med chokolade og hasselnødder

Uuhm, super svampet, mega lækkert bananbrød fyldt med knasende valnødder og små flydende chokoladebomber…🙌🏻
En super nem klassiker, der kan nydes lige som den er – eller endnu bedre; med et lag nuttella eller peanutbutter 😍
Fungerer godt som mellemmåltid, som lidt lækkert til kaffen eller som et sødt indslag i madpakken.

Jeg har lavet bananbrød utallige gange og er nået frem til en opskrift, jeg bar syns virker hver gang. Det er den I får lige her 😊

Bananerne sikrer, at brødet fint holder sig friskt og svampet 2-3 dage på køl 😊

Detaljer

Antal

1 brød

Forberedelse

10 min

Bagetid

45 min

Ingredienser

  • 100 g blød smør

  • 80 g brun farin

  • 2 æg

  • 3 modne, moste bananer

  • 1 tsk kanel

  • 1/2 tsk natron

  • 1/2 tsk bagepulver

  • 1 tsk vanillesukker

  • 200 g mel

  • 1 dl mælk

  • 50 g valnødder, grofthakkede

  • 50 g chokolade (mørk eller lys, brug hvad du foretrækker)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk smør og sukker godt sammen.
    Pisk æg i ét ad gangen.
  • Pisk banan, kanel, natron, bagepulver, vanillesukker, mel og mælk i ved lav hastighed.
  • Vend nødder og chokolade i.
  • Fordel dejen i en brødform beklædt med bagepapir, drys evt lidt ekstra chokolade og nødder på toppen. Bag 45 min og servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*