Aftensmad, Mad pü 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter, Tøm køleskabet

One pot pasta med chorizo, spinat og tomat

Enhver madkrise kan afvĂŚrges med en omgang one pot pasta… 😍
Har simpelthen bar tømt køleskabet og samlet alt i én gryde, ladet det simre 15 min og resultatet; cremet, lækker, smagfuld og helt simpel hverdags aftensmad 🤗👏🏻
Denne one pot er med chorizo, tomat, spinat, peberfrugt og ost – det smager fantastisk! Og er klar pĂĽ godt 20 min 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 1 løg, finthakket

  • 2 fed hvidløg, finthakkede

  • 150 g chorizo (skĂĽret i tern)

  • 400 g cherry el. blommetomater i kvarte

  • 1 bundt frisk basilikum, hakket

  • 100 g frisk spinat

  • 1 spsk tørret basilikum

  • 1 spsk paprika

  • 1 1/2 tsk groft salt

  • 1/2 tsk peber

  • 100 g revet ost

  • 400 g tortelinni (el. pasta)

  • 2 spsk tomatpurĂŠ

  • 6 dl vand

  • 1 dl fløde

  • 1 grøntsagsbouillonterning

Südan gør du

  • Klargør grøntsagerne og chorizoen og put det i en gryde sammen med alle øvrige ingredienser. Lad simre under lĂĽg ca. 15 min – husk at røre undervejs.
  • Smag din one pot til med lidt salt og peber og server med parmesan pĂĽ toppen 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

*