Aftensmad, Mad p√• 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter, T√łm k√łleskabet

One pot pasta med chorizo, spinat og tomat

Enhver madkrise kan afv√¶rges med en omgang one pot pasta… ūüėć
Har simpelthen bar t√łmt k√łleskabet og samlet alt i √©n gryde, ladet det simre 15 min og resultatet; cremet, l√¶kker, smagfuld og helt simpel hverdags aftensmad ūü§óūüĎŹūüŹĽ
Denne one pot er med chorizo, tomat, spinat, peberfrugt og ost – det smager fantastisk! Og er klar p√• godt 20 min ūü§ó

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 1 l√łg, finthakket

  • 2 fed hvidl√łg, finthakkede

  • 150 g chorizo (sk√•ret i tern)

  • 400 g cherry el. blommetomater i kvarte

  • 1 bundt frisk basilikum, hakket

  • 100 g frisk spinat

  • 1 spsk t√łrret basilikum

  • 1 spsk paprika

  • 1 1/2 tsk groft salt

  • 1/2 tsk peber

  • 100 g revet ost

  • 400 g tortelinni (el. pasta)

  • 2 spsk tomatpur√©

  • 6 dl vand

  • 1 dl fl√łde

  • 1 gr√łntsagsbouillonterning

S√•dan g√łr du

  • Klarg√łr gr√łntsagerne og chorizoen og put det i en gryde sammen med alle √łvrige ingredienser. Lad simre under l√•g ca. 15 min – husk at r√łre undervejs.
  • Smag din one pot til med lidt salt og peber og server med parmesan p√• toppen ūüėä

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*