Aftensmad, Mad i ovnen

Madroulade med spicy oksekød, grønt og avocadocreme

0 comments

Madroulade; et fænomen der efterhånden har været kendt nogle år, men som jeg altså først stiftede bekendtskab med – og afprøvede for nylig… 😄🙈 Ikke desto mindre en virkelig skøn ret med utrolig mange muligheder!
Dejen består af en æggemasse med revet ost, lidt mel og evt krydderier – super simpelt. Indeni er fyld af kød og grøntsager efter smag. Min udgave blev med spicy oksekød, iceberg, friske tomater, agurk og avocadocreme 😍
Tilpas snasket, smagfuldt, simpelt og lækkert 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

15 min

Ovntid

25 min

Ingredienser

  • Dej
  • 400 g skyr naturel el. græsk yoghurt

  • 5 æg

  • 175 g revet ost

  • 1 tsk salt

  • 1 spsk rugmel

  • Fyld
  • 400 g hakket oksekød

  • 2 fed hvidløg, finthakket

  • 1 løg, finthakket

  • 1 chilifrugt, finthakket – uden kerner

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk tørret basilikum

  • salt og peber

  • Desuden
  • 1/4 iceberg, fintsnittet

  • 3 tomater, små tern

  • 1/3 agurk, små tern

  • Avocadocreme
  • 1 stor moden avocado

  • 1 1/2 spsk cremefraiche

  • 1 tsk citronsaft

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Dej
  • Pisk alle ingredienserne godt sammen og hæld ud på en bageplade med bagepapir.
  • Bag 25 min i en forvarmet ovn ved 200 grader.
  • Fyld
  • Svits løg og hvidløg et par min.
  • Tilsæt oksekødet og lad brune. Tilsæt også chili og krydderier og steg med et par min.
  • Snit salat og skær tomat og agurk i tern
  • Avocadocreme
  • Mos avocadoen og rør sammen med øvrige ingredienser, smag til med salt og peber.
  • Tag dejen ud af ovnen, smør avocadocreme på den og fordel øvrigt fyld ovenpå. Rul dejen sammen, så du får en roulade og servér 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*