Bagværk, Muffins og cupcakes

Skildpadde cupcakes

0 comments

Her får I en helt eminent lækker cupcake med intens chokoladesmag, flydende karamelmidte og en fløjlsblød skildpadde creme på toppen – armen det er så godt!

Cupcaksene er rimelig simple at lave, men vil imponere på ethvert kaffebord og så smager de så englene synger. Tror næsten ikke der er meget andet at sige end: prøv dem! 😊

Detaljer

Antal

12 srk

Forberedelse

15 min

Bagetid

20 min

Pyntning

10 min

Ingredienser

  • Dej
  • 2 æg

  • 125 g sukker

  • 2 tsk vanillesukker

  • 2 dl kærnemælk

  • 2 tsk bagepulver

  • 225 g hvedemel

  • 50 g kakaopulver

  • 75 g smør

  • 2 Toms kæmpe skildpadder

  • Frosting
  • 100 g stuetempereret smør

  • 200 g flormelis

  • 1 tsk vanillesukker

  • 1 spsk mælk

  • 1 spsk kakao

  • 100 g flødeost naturel

  • 2 Toms kæmpe skildpadder

  • Desuden
  • 12 tsk karamelisseret mælk/dulce de leche til midten

  • 6 Toms mini skildpadder til pynt

Sådan gør du

  • Dej
  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftig masse.
  • Tilsæt kærnemælk og rør godt rundt, bare med et piskeris.
  • Rør bagepulver, mel og kakao i dejen.
  • Smelt smør og skildpadder ved lav varme i en lille gryde og vend derefter smør/chokolademassen i dejen.
  • Fordel dejen i muffinsforme og bag 20 min.
  • Frosting
  • Pisk smør, flormelis, vanillesukker, kakao og mælk til en luftig, sammenhængende masse.
  • Vend flødeosten i, men vend kun lige rundt til frostingen blir ensartet (rører man for meget, blir frostingen for flydende).
  • Smelt skildpadderne og vend i frostingen. Sæt på køl 10 minutters tid.
  • Imens skærer du et hul i hver muffin, som du fylder med hver 1 tsk karamel/dulce de leche.
  • Fyld frostingen i en frostpose med stjernetyl og pynt cupcakesne, først med frosting og derefter en halv mini skildpadde på hver 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*