Mad på 30 minutter, Pastaretter, Vegetarretter

Tortellini med tomatsovs, mozzarella og basilikum

0 comments

Lækker, nem og farverig vegetarisk pastaret med tortellini, tomat, basilikum og mozzarella.
Retten her er frisk, cremet og smagfuld og så den både nem og hurtig – lige som vi kan lide det!

Pasta og tomat er altid et match made in heaven og her tilføjer de friske tomater masser af smag, som herligt suppleres af en cremet mozzarella, der lige smelter lidt på panden. Dertil også squash og peberfrugt, der både tilføjer smag, fylde og vitaminer. Alt sammen akkompagneret af et strejf af basilikum; et herligt smagsmix til en oplagt hverdagsret 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 500 g tortellini (jeg brugte med spinat og ricotta)

  • 1 stor håndfuld frisk spinat

  • 1 frisk mozzarellakugle

  • 2 spsk olivenolie

  • 500 g friske tomater

  • 2 røde peberfrugter

  • 2 squash

  • 2 fed hvidløg

  • 1 håndfuld frisk basilikum

  • 1 spsk. balsamicoeddike

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær tomater, peberfrugter og squash i små tern og steg dem et par minutter på panden i olien.
  • Knus hvidløgsfed og hak basilikum – tilføj til panden sammen med balsamico, salt og peber. Lad det hele simre 10-15 minutter.
  • Imens koges tortellinien efter anvisningerne på pakken i letsaltet vand.
  • Mos de nu møre tomater og squash let med en gaffel på panden, så du får en grov tomatsovs.
  • Dræn tortellini for vand og vend i panden. 
  • Skær mozzarella i skiver og læg øverst i panden.
  • Stil panden i ovnen 6-7 min ved 200 grader – bar li til mozzarellaen er smeltet. Server med lidt frisk basilikum på toppen😊 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*