Aftensmad, Mad på 30 minutter, Simremad og gryderetter, Sunde retter, Suppe

Ramen suppe med kylling og grønt

0 comments

Ramen suppe; betegnelsen for en japansk suppe, hvor nudler, kød og grønt serveres i en kraftig og lidt stærk bouillon. En spise, jeg for nylig prøvede kræfter med for aller første gang, men som jeg sidenhen har lavet i flere gange i forskellige varianter – det smager nemlig bare helt fantastisk! Og så er det både nemt, hurtigt og fyldt med smag og kraft – DET er jeg vild med 😊

Den kraftige bouillon, som suppen bygger på, kan fyldes med li præcis det kød og grønt du synes. Udgaven her er med spidskål, gulerødder, peberfrugt, forårsløg, chili og kylling – og selvfølgelig nudler, som er et must til denne suppe… 😊 Det smager virkelig godt! Og lige sådan lidt til den spicy side, hvilket klæder kødet og grøntsagerne super godt. Jeg er vildt begejstret! Styrken kan du selvfølgelig bar tilpasse som du synes og så smages det hele til med lime og soya – muuums!

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

 • 2 liter vand

 • 2 hønsebouillonterninger

 • 2 gulerødder

 • 3 spidskålsblade

 • 4 stk forårsløg

 • 1 rød peberfrugt

 • 1 gul peberfrugt

 • 1 chilifrugt

 • 2 – 3 spsk soya

 • 1 spsk østerssovs

 • 1 – 2 spsk limesaft

 • 300 g kyllingefilet

 • 250 g nudler

 • evt lidt salt og peber

 • Topping
 • 4 æg

 • 1/2 dl sesamfrø

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*