Dessert, Familiefavoritter, Morgenmad

Pandekager med hindbærskum

0 comments

Eftermiddags-snack, morgenmad eller dessert…? Du bestemmer! Uanset hvad smager de her pandekager med luftig hindbærskum helt fantastisk!
Pandekagerne er tynde, sprøde i kanten, søde og med et strejf af vanille.
Bærskummen er rørt af flødeskum, skyr og friske hindbær (har stadig hindbær i haven, så det må udnyttes!) Skummen er på én gang sød, lidt syrlig, frisk og bar toplækker til pandekagerne… 😊
Det hele er nemt og hurtigt at lave og vil helt sikkert være et hit på bordet.

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • Pandekager
  • 3 dl hvedemel

  • 1 spsk sukker

  • 1 tsk bagepulver

  • 1 tsk vanillesukker

  • et nip salt

  • 6 dl mælk

  • smør til stegning

  • Bærskum
  • 1 1/2 dl fløde

  • 1 dl (vanille)skyr

  • 1 1/2 spsk flormelis

  • 125g friske hindbær

Sådan gør du

  • Pandekager
  • Rør alle ingredienser til pandekager sammen til en jævn dej.
  • Steg pandekagerne i lidt smør.
  • Bærskum
  • Pisk fløden til flødeskum.
  • Vend skyr og flormelis i flødeskummet.
  • Mos de friske hindbær godt med en gaffel og vend i.
  • Server pandekagerne med hindbærskum og et drys sukker eller flormelis på toppen 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*