Fyldig, mættende og lækker! Det må være nogle af nøgleordene om denne skønne måltidssalat med ristede kikærter, friske tomater, peberfrugt, soltørrede tomater, sprødt parmaskinke og parmesan på toppen – den sad lige i øjet! 🤗
Kikærterne er stegt og krydret med salt, basilikum og lidt chili og skaber perfekt fylde til salaten, der er et herligt mix mellem salt, frisk, sprødt og krydret – med masser af umami fra soltørrede tomater, parmaskinke og parmesan.
Salaten smagte skønt sådan her! Men tror også den ville være god med feta eller mozzarella i 😍
Sund og mættende, nem at lave og genial til madpakken i morgen.. 😊
Detaljer
2 pers
15 min
Ingredienser
1 dåse kikærter
2 spsk olivenolie
1 tsk friskkværnet salt
1/2 tsk peber
1 tsk stødt basilikum
1 nip stødt chili
100 g parmaskinke
150 g cherrytomater
50 g soltørrede tomater
2 håndfulde blandet salat
- Topping
Revet parmesan
Sådan gør du
Dræn kikærterne for vand.- Put olie og krydderier på en pande og varm godt op – tilføj de afdryppede kikærter til panden og steg 5-6 min til de er let gyldne. Tag af panden.
- Sprødsteg skinken på panden.
- Skær tomater og soltørrede tomater i tern, vend dem sammen med kikærter og salat.
- Anret på tallerkner og top med skinke og revet parmesan 🤗
