Glutenfrit, Måltidssalater, Salater, Sunde retter

Kikærtesalat med tomater, skinke og parmesan

Fyldig, mættende og lækker! Det må være nogle af nøgleordene om denne skønne måltidssalat med ristede kikærter, friske tomater, peberfrugt, soltørrede tomater, sprødt parmaskinke og parmesan på toppen – den sad lige i øjet! 🤗

Kikærterne er stegt og krydret med salt, basilikum og lidt chili og skaber perfekt fylde til salaten, der er et herligt mix mellem salt, frisk, sprødt og krydret – med masser af umami fra soltørrede tomater, parmaskinke og parmesan.

Salaten smagte skønt sådan her! Men tror også den ville være god med feta eller mozzarella i 😍


Sund og mættende, nem at lave og genial til madpakken i morgen.. 😊

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

15 min

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 tsk friskkværnet salt

  • 1/2 tsk peber

  • 1 tsk stødt basilikum

  • 1 nip stødt chili

  • 100 g parmaskinke

  • 150 g cherrytomater

  • 50 g soltørrede tomater

  • 2 håndfulde blandet salat

  • Topping
  • Revet parmesan

Sådan gør du


  • Dræn kikærterne for vand.
  • Put olie og krydderier på en pande og varm godt op – tilføj de afdryppede kikærter til panden og steg 5-6 min til de er let gyldne. Tag af panden.
  • Sprødsteg skinken på panden.
  • Skær tomater og soltørrede tomater i tern, vend dem sammen med kikærter og salat.
  • Anret på tallerkner og top med skinke og revet parmesan 🤗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*