Nem og cremet pastaret på menuen i dag… 🤗
På bordet på en halv times tid og god – også til ungerne.
Pastaen får skønt selskab af mør, krydret kylling, porrer og en champignon/flødesovs. Og så toppes det lige med en omgang revet parmesan for prikken over i’et. 😍
Det hele laves én pande, hvor det får lov at simre og tage smag – en skøn hverdagsret 😊

Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
300 g pasta
350 g kyllingefilet, skåret i tern
200 g champignon, skåret i skiver
1 porre, skåret i skiver
smør til stegning
3 dl vand
1 hønsebouillonterning
2 dl fløde
1 spsk ketchup
1 tsk tørret oregano
salt og peber
- Topping
Revet parmesan
evt. lidt frisk persille
Sådan gør du
- Sæt pastaen til kogning i en gryde i letsaltet vand.
- Steg champignon på en pande i lidt smør, 3-4 min.
- Tilføj kylling og lad det brune.
- Tilføj porrer til panden og steg med 2-3 min.
- Tilføj vand, bouillon, fløde, ketchup og krydderier. Lad det simre 5-7 min, mens pastaerne blir møre.
- Dræn pastaen for vand og vend i panden. Lad simre et par minutter mere.
- Smag til og servér med revet parmesan og persille 😊