Aftensmad, Mad i ovnen

Alt i ét kartoffelfad med porrer, skinke og bacon

Alt i ét kartoffelfad med porrer, skinke, squash og knasende bacon på toppen… 😍
Nemt og super lækkert!
Alle ingredienser puttes i fadet og så klarer det ellers sig selv i ovnen den næste halve times tid… 😊
Resultatet er en cremet og smagfuld krydsning mellem en gratin og flødekartofler – mums 😍

Spis som det er, eller servér fx med en frisk grøn salat og et stykke godt brød 😊

Detaljer

Antal

4 pers

forberedelse

10 min

Ovntid

30 min

Ingredienser

  • 2 porrer, skåret i skiver

  • 1/2 squash, groftrevet

  • 500 g kartofler, skrællet og skåret i skiver

  • 1 pk skinkestrimler

  • 3 dl mælk

  • 2 dl fløde

  • 3 æg

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk peber

  • 1 dl revet parmesan

  • 1 håndfuld hakket purløg

  • 1 håndfuld revet ost

  • 1 pk bacon

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Put porrer, squash, kartofler og skinke i et ovnfast fad.
  • Pisk mælk, fløde, æg, parmesan, salt, peber og purløg sammen og hæld i fadet.
  • Drys med revet ost og tilbered 30 min i ovnen.
  • I mens sprødsteges bacon på en pande. Drys bacon på det færdige fad og servér.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*