Alt i ét kartoffelfad med porrer, skinke, squash og knasende bacon på toppen… 😍
Nemt og super lækkert!
Alle ingredienser puttes i fadet og så klarer det ellers sig selv i ovnen den næste halve times tid… 😊
Resultatet er en cremet og smagfuld krydsning mellem en gratin og flødekartofler – mums 😍
Spis som det er, eller servér fx med en frisk grøn salat og et stykke godt brød 😊
Detaljer
4 pers
10 min
30 min
Ingredienser
2 porrer, skåret i skiver
1/2 squash, groftrevet
500 g kartofler, skrællet og skåret i skiver
1 pk skinkestrimler
3 dl mælk
2 dl fløde
3 æg
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1 dl revet parmesan
1 håndfuld hakket purløg
1 håndfuld revet ost
1 pk bacon
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Put porrer, squash, kartofler og skinke i et ovnfast fad.
- Pisk mælk, fløde, æg, parmesan, salt, peber og purløg sammen og hæld i fadet.
- Drys med revet ost og tilbered 30 min i ovnen.
- I mens sprødsteges bacon på en pande. Drys bacon på det færdige fad og servér.
