Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Retter med fisk, Sunde retter

Nudler med grønne bønner og ovnbagt laks

En skøn og sund menu bestående af grove nudler, grønne bønner, edamebønner og bagt laks med et strejf af citron og ingefær 😊
Simpelt, lækkert og sundt… 👌🏻

Nudlerne er stegt i et mix af sesamfrøolie, soya og limesaft og har dermed masser af smag, som klæder bønnerne og laksen super godt… 😊

Det er hurtigt og nemt at lave, god på en hverdagsaften eller til en lækker frokost 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

10 min

Ovntid

15 min

Ingredienser

  • Ovnbagt laks
  • 600 g fersk laks

  • 1/2 dl olivenolie

  • 1 tsk stødt ingefær

  • 1 spsk citronsaft

  • friskkværnet salt og peber

  • 2 spsk sesamfrø

  • Nudler med grønt
  • 200 g grønne bønner (friske eller frost)

  • 200 g edamebønner (fra frost

  • 250 g grove nudler

  • 1 squash

  • 2 spsk olivenolie

  • 4 spsk soyasovs

  • 2 spsk limesaft

  • friskkværnet salt og peber

Sådan gør du

  • Ovnbagt laks
  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Læg laksen i et ovnfast fad.
  • Rør olivenolie, ingefær, citronsaft, salt og peber sammen og pensl laksen med det.
    Drys med sesamfrø.
  • Tilbered ca. 15 min i ovn.
  • Nudler med grønt
  • Kog grønne bønner og edamebønner i letsaltet vand ca. 3 min. Dræn for vand.
  • Kog nudlerne efter anvisninger på pakken og dræn også dem.
  • Skær squashen i lange tynde strimler.
  • Varm sesamolie og soya op på en pande og tilføj nudler, bønner, squash og limesaft. Vend sammen og steg et par min. Krydr godt med salt og peber.
  • Tag laksen ud af ovnen, fjern skindet og server den med nudlerne og et drys sesam 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*