Tilbehør

Syltede rødløg

Syltede rødløg; helt fantastiske i rigtig mange forskellige retter; fx burgere, sandwiches, salater, buddhabowls og meget mere!
Søde og let syrlige på samme tid – et velsmagende sidste pift til mange forskellige retter… 😍
De er faktisk både nemme og hurtige og lave og fra du går igang til du kan bruge dem, behøver der ikk gå mere end 30 min – det meste af den tid er endda trækketid 😊
Jeg har for det meste et glas stående i køleskabet, når først de er lavet, kan de nemlig fint holde sig nogle uger.
Her får I opskriften jeg bruger; super hurtig og simpel og med rig mulighed for variation. Erstat fx vandet med eddike, hvis de skal være syrligere eller tilføj mere sukker, hvis du foretrækker dem sødere. Tilpas mængden af krydderier efter, hvor meget smæk på smagen du ønsker 😊

Jeg bruger et syltekrydderi mix fra Torleffs – super nemt og lige klar til brug og så behøver du ikke tilføje andre krydderier. Men har du ikke lige sådan et mix kan du bruge lidt peberkorn i stedet og supplere efter smag fx med kardemommefrø, nelliker, kanelstænger mv.

Detaljer

Mængde

1 stort glas

Forberedelse

5 min

Trækketid

20 min

Ingredienser

  • 4 rødløg

  • 3 dl æblecidereddike

  • 1 dl vand

  • 1 dl sukker

  • 2 spsk syltekrydderi (Tørleffs sælger færdige mix)

  • 3 laurbærblade

Sådan gør du

  • Skær løgene i tynde skiver og put dem i et rent skoldet glas.
  • Kog eddike, vand, sukker, krydderi og laurbærblade op – kog til sukkeret er opløst.
  • Hæld væsken over løgene i glasset og lad dem trække på køl. Kan bruges efter en 20 minutters tid og holde op til 4 uger 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*