Aftensmad, Frokost og madpakkeinspiration, Mad pÄ 30 minutter

Quesadillas med laks, spinat og hytteost

Quesadillas; nem, hurtig og lĂŠkker morgenmad, frokost eller aftensmad – ja lige hvad du synes… 😊
Det er egentlig “bare” tortillas med fyld imellem og sĂ„ stegt pĂ„ panden – helt simpelt, men det smager skĂžnt! Og er genialt nĂ„r maden skal klares i en hurtig vending… 😊
Denne her udgave er med spinat, stegt laks og hytteost. SprĂžde udenpĂ„ og fyldt med cremet lĂŠkkerhed og smag indeni 😍
Jeg har serveret det med en lynhurtig grov guacamole og det bedste? Det hele er klar pĂ„ bare 20 min 😉

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • Quesadillas
  • 4 tortillas

  • 2 hĂ„ndfulde frisk spinat

  • 2 lakseportioner (ca. 200 g i alt)

  • 100 g hytteost

  • 2 hĂ„ndfulde revet ost

  • Grov, lynhurtig guacemole
  • 2 avocadoer

  • 1 tsk citronsaft

  • 1/2 spsk cremefraiche

  • salt og peber

SĂ„dan gĂžr du

  • Quesadillas
  • Start med at stege laksen pĂ„ en pande, krydr med salt, peber og lidt citronsaft.
  • Tag laksen af panden og lĂŠg i stedet en tortilla pĂ„. Fordel 1 hĂ„ndfuld spinat, halvdelen af laksen og halvdelen af hytteosten pĂ„ tortillaen. Drys ogsĂ„ 1 hĂ„ndfuld revet ost pĂ„ ogsĂ„ og lĂŠg sĂ„ en tortilla mere ovenpĂ„ sĂ„ det nĂŠrmest blir en “tortilla-sandwich”.
  • Steg quesadillaen 2-3 min pĂ„ hver side, sĂ„ den blir gylden og sprĂžd.
    Tag den af panden og lav en omgang mere med den anden halvdel af ingredienserne.
  • Guacamole
  • Mos avocadoerne og rĂžr sammen med Ăžvrige ingredienser.
  • Server dine quesadillas med guacamole 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

*