Aftensmad, Frokost og madpakkeinspiration, Mad pĂĽ 30 minutter

Quesadillas med laks, spinat og hytteost

Quesadillas; nem, hurtig og lĂŚkker morgenmad, frokost eller aftensmad – ja lige hvad du synes… 😊
Det er egentlig “bare” tortillas med fyld imellem og sĂĽ stegt pĂĽ panden – helt simpelt, men det smager skønt! Og er genialt nĂĽr maden skal klares i en hurtig vending… 😊
Denne her udgave er med spinat, stegt laks og hytteost. Sprøde udenpå og fyldt med cremet lækkerhed og smag indeni 😍
Jeg har serveret det med en lynhurtig grov guacamole og det bedste? Det hele er klar på bare 20 min 😉

Detaljer

Antal

2 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • Quesadillas
  • 4 tortillas

  • 2 hĂĽndfulde frisk spinat

  • 2 lakseportioner (ca. 200 g i alt)

  • 100 g hytteost

  • 2 hĂĽndfulde revet ost

  • Grov, lynhurtig guacemole
  • 2 avocadoer

  • 1 tsk citronsaft

  • 1/2 spsk cremefraiche

  • salt og peber

Südan gør du

  • Quesadillas
  • Start med at stege laksen pĂĽ en pande, krydr med salt, peber og lidt citronsaft.
  • Tag laksen af panden og lĂŚg i stedet en tortilla pĂĽ. Fordel 1 hĂĽndfuld spinat, halvdelen af laksen og halvdelen af hytteosten pĂĽ tortillaen. Drys ogsĂĽ 1 hĂĽndfuld revet ost pĂĽ ogsĂĽ og lĂŚg sĂĽ en tortilla mere ovenpĂĽ sĂĽ det nĂŚrmest blir en “tortilla-sandwich”.
  • Steg quesadillaen 2-3 min pĂĽ hver side, sĂĽ den blir gylden og sprød.
    Tag den af panden og lav en omgang mere med den anden halvdel af ingredienserne.
  • Guacamole
  • Mos avocadoerne og rør sammen med øvrige ingredienser.
  • Server dine quesadillas med guacamole 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

*