Dessert, Morgenmad

Mini müslitærter med yoghurt og bær

Skønne, sprøde små müslitærter, lavet af blandt andet mandler/nødder, peanutbutter og havregryn og fyldt med cremet yoghurt og friske bær. De smager herligt! De er nemme at lave og også ret så dekorative til fx et brunchbord. Du kan, som her, bruge dem til morgenmad, eller du kan fylde dem med is og chokolade, og så har du en lækker lille dessert – genialt! 😍

Detaljer

Antal

6 stk

Tilberedning

5 min

Ovntid

15 min

Ingredienser

  • Müslitærter
  • 50 g peanutbutter

  • 60 g sirup

  • 2 spsk kokosolie

  • 100 g havregryn

  • 25 g hakkede mandler/nødder

  • 1 moden, most banan

  • 1 knsp salt

  • Topping
  • Skyr/græsk yoghurt

  • Friske bær

  • Hakkede nødder

  • Evt lidt sirup

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader.
  • Peanutbutter, sirup og kokosolie varmes forsigtigt i en gryde til det smeltet sammen.
  • Tag gryden af varmen og rør havregryn, mandler, banan og salt i.
  • Massen fordeles i muffinsforme beklædt med bagepapir og trykkes godt ned i bunden og lidt op langs siderne, så der formes små tærter. Det er nemmest at bruge en muffinsbageplade, da de er faste i formen 😊
  • Bages ved 175 grader i ca. 15 min. De skal være let gyldne.
  • Server med skyr, frugt og et skvæt sirup 😍

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*