Skønne, sprøde små müslitærter, lavet af blandt andet mandler/nødder, peanutbutter og havregryn og fyldt med cremet yoghurt og friske bær. De smager herligt! De er nemme at lave og også ret så dekorative til fx et brunchbord. Du kan, som her, bruge dem til morgenmad, eller du kan fylde dem med is og chokolade, og så har du en lækker lille dessert – genialt! 😍
Detaljer
6 stk
5 min
15 min
Ingredienser
- Müslitærter
50 g peanutbutter
60 g sirup
2 spsk kokosolie
100 g havregryn
25 g hakkede mandler/nødder
1 moden, most banan
1 knsp salt
- Topping
Skyr/græsk yoghurt
Friske bær
Hakkede nødder
Evt lidt sirup
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Peanutbutter, sirup og kokosolie varmes forsigtigt i en gryde til det smeltet sammen.
- Tag gryden af varmen og rør havregryn, mandler, banan og salt i.
- Massen fordeles i muffinsforme beklædt med bagepapir og trykkes godt ned i bunden og lidt op langs siderne, så der formes små tærter. Det er nemmest at bruge en muffinsbageplade, da de er faste i formen 😊
- Bages ved 175 grader i ca. 15 min. De skal være let gyldne.
- Server med skyr, frugt og et skvæt sirup 😍
