Aftensmad, Mad på 30 minutter, Tilbehør

Krydrede, græsk inspirerede okseruller

0 comments

Min mor introducerede mig for noget tid siden for disse helt utroligt lækre og møre græsk inspirerede krydrede okseruller 😄
Jeg var nødt til at prøve og genskabe dem med mit eget præg, det blev til disse 👆🏻
I farsen har jeg mixet hvidløg, feta, soltørrede tomater og persille – de smager skøøønt! Og de er nemme at lave… 😊

Vi stegte dem på panden, men hos min mor blev de grillet og det var også super lækkert! 😊

Rullerne er godt krydrede – dog uden at være stærke, blot med masser af smag. Vi serverede dem med en frisk jordbær/blomkålssalat og det var et virkeligt herligt mix. Find opskriften her. Men de kan serveres med lige den salat du synes eller kartofler eller en godt brød. Eller put dem i en tortilla og server dem med tzatziki 😍Tænker også de vil egne sig glimrende som et indslag på en buffet 😊

Detaljer

Antal

10-12 stk

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød

  • 1 løg

  • 3 fed hvidløg

  • 2 spsk smuldret feta

  • 2 spsk soltørrede tomater, finthakkede

  • 1 bundt frisk, hakket persille

  • 1 tsk paprika

  • 1/2 tsk salt

  • 1/2 tsk peber

  • 1/4 tsk stødt spidskommen

  • 1/4 tsk stødt chili

  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og rør i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
  • Form små ruller og steg dem gyldne i smør på en pande.
  • Servér med en god salat og/eller kartofler 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*