Min mor introducerede mig for noget tid siden for disse helt utroligt lækre og møre græsk inspirerede krydrede okseruller 😄
Jeg var nødt til at prøve og genskabe dem med mit eget præg, det blev til disse 👆🏻
I farsen har jeg mixet hvidløg, feta, soltørrede tomater og persille – de smager skøøønt! Og de er nemme at lave… 😊
Vi stegte dem på panden, men hos min mor blev de grillet og det var også super lækkert! 😊
Rullerne er godt krydrede – dog uden at være stærke, blot med masser af smag. Vi serverede dem med en frisk jordbær/blomkålssalat og det var et virkeligt herligt mix. Find opskriften her. Men de kan serveres med lige den salat du synes eller kartofler eller en godt brød. Eller put dem i en tortilla og server dem med tzatziki 😍Tænker også de vil egne sig glimrende som et indslag på en buffet 😊
Detaljer
10-12 stk
30 min
Ingredienser
400 g hakket oksekød
1 løg
3 fed hvidløg
2 spsk smuldret feta
2 spsk soltørrede tomater, finthakkede
1 bundt frisk, hakket persille
1 tsk paprika
1/2 tsk salt
1/2 tsk peber
1/4 tsk stødt spidskommen
1/4 tsk stødt chili
Smør til stegning
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint og rør i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
- Form små ruller og steg dem gyldne i smør på en pande.
- Servér med en god salat og/eller kartofler 😊
