Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter

Pasta med oksekød og porrer i flødesovs

Årh nogle gange skal der bar pasta til, ikk….? Her får I en lækker cremet en af slagsen med masser af smag og gode sager; pasta med oksekød og porrer i en lækker flødesovs.
Super simpelt, hurtigt, nemt og godt 😊

Top den med parmesan og persille og dine smagsløg vil danse 😊👌🏻

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 250 g pasta

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 300 g oksekød i tern/strimler

  • 200 g champignoner

  • 1/2 porre i skiver

  • 1 dl hvidvin

  • 3 dl vand

  • 2 1/2 dl madlavningsfløde

  • 1 oksebouillonterning

  • 1 tsk tørret basilikum

  • 1/2 tsk tørret oregano

  • Lidt salt, peber og citronsaft

  • Topping
  • 25 g revet parmesan

  • 1 håndfuld frisk persille

Sådan gør du

  • Sæt pastaen til kogning.
  • Hak løg og hvidløg fint og svits det på en dyb pande eller gryde. Skær svampe i skiver og tilføj, svits med 4-5 min.
  • Tilføj oksekødet og lad det brune.
  • Tilføj porrer og steg med et par minutter.
  • Tilføj hvidvin og lad det simre 3 min, så alkoholen fordamper.
  • Tilføj vand, fløde, bouillonterning, basilikum, og oregano – lad det hele simre 4-5 minutter.
  • Dræn pastaen for vand og vend den i panden. Smag til med salt, peber og citronsaft og server med parmesan og persille på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*