Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter

One pot pasta med tomat, basilikum og bacon

One pot pasta – the italian way; så nemt og så godt, klar på under 30 min. Put alt i én gryde, lad det simre og nyd. Denne version er med tomat, basilikum, ost og så lige et drys bacon på toppen… 😊 Cremet, nem og lækker 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 2 skalotteløg, finthakkede

  • 3 fed hvidløg, finthakkede

  • 400 g cherry el. blommetomater i halve

  • 1 bundt frisk basilikum, hakket

  • 2 tsk tørret basilikum

  • 1 tsk paprika

  • 1 1/2 tsk groft salt

  • 1/2 tsk stødt chili

  • 100 g revet ost

  • 400 g pasta

  • 7 dl vand

  • 1 grøntsagsbouillonterning

  • Desuden: 125 g bacon i tern

Sådan gør du

  • Klargør grøntsagerne og put dem i en gryde sammen med alle øvrige ingredienser. Lad simre under låg ca. 20 min – husk at røre undervejs.
  • Imens gryden simrer, kan du sprødstege baconen på en pande. 
  • Smag til sidst din one pot til med lidt citronsaft, salt og peber og server med bacon på toppen 😊

Flere one pot pastaer? Her er et par bud!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*