Bagværk, Brød og boller, Familiefavoritter, Frokost og madpakkeinspiration, Pizza

De bedste pizzasnegle (koldhævede)

Verdens bedste, nemmeste og måske hurtigste pizzasnegle… 😍 Bløde, luftige og lækre.
Den her version er koldhævet; rørt sammen på 5 minutter om aftenen og klar til at blive fyldt, rullet og bagt morgenen efter. Så er der lune, lækre pizzasnegle på 20 min, klar til udflugter, mellemmåltider og madpakker – de kan fint fryses og tages op efter behov 😊

Jeg har lavet dem helt standard; tomat, skinke, ost og oregano – det er ungernes favorit, men du kan putte lige det i du synes… 😊 Pizzasovsen kan du selvfølgelig lave selv, men skal det være nemt og hurtigt, kan du købe den færdig eller bruge ketchup – det fungerer lige så godt… 😊

Detaljer

Antal

18 stk

Tilberedning

10 min

Hævetid

6-8 timer

Bagetid

15 min

Ingredienser

  • Dej
  • 1 dl mælk

  • 15 g gær

  • 1 dl olie

  • 1/2 spsk sukker

  • 1/2 tsk salt

  • 1 dl ymer, el. lign.

  • 1 æg

  • 250 g hvedemel

  • ca 100 g rugmel

  • Pizzafyld
  • 1/2 dl ketchup (eller pizzasovs, el. tomatpuré el. 50/50 ketchup/puré)

  • 50 g skinke i strimler el. tern

  • 2 håndfulde revet ost

  • 1 spsk tørret oregano

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i mælken.
  • Pisk olie, sukker, salt, æg og ymer i skålen.
  • Tilsæt hvedemelet og ælt dejen i røremaskine eller med håndmixer med dejkroge. Tilsæt rugmelet lidt efter lidt til tilpas konsistens. Dejen skal være fast og blød, men ikke klistre for meget.
  • Lad hæve natten over i køleskab i en skål under fugtigt klæde.
  • Næste dag tændes ovnen på 200 grader.
  • Rul dejen ud til et rektangel (ca. 5 mm tykt). Smør ketchup på og hak skinke og ost fint, drys det derefter ud på dejen. Top med oregano. Rul dejen sammen og skær skiver af ca. 2 cm.
  • Læg sneglene på en bageplade med bagepapir, drys med oregano og bag ca 15 min til de er fine gyldne.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*