Verdens bedste, nemmeste og måske hurtigste pizzasnegle… 😍 Bløde, luftige og lækre.
Den her version er koldhævet; rørt sammen på 5 minutter om aftenen og klar til at blive fyldt, rullet og bagt morgenen efter. Så er der lune, lækre pizzasnegle på 20 min, klar til udflugter, mellemmåltider og madpakker – de kan fint fryses og tages op efter behov 😊
Jeg har lavet dem helt standard; tomat, skinke, ost og oregano – det er ungernes favorit, men du kan putte lige det i du synes… 😊 Pizzasovsen kan du selvfølgelig lave selv, men skal det være nemt og hurtigt, kan du købe den færdig eller bruge ketchup – det fungerer lige så godt… 😊

Detaljer
18 stk
10 min
6-8 timer
15 min
Ingredienser
- Dej
1 dl mælk
15 g gær
1 dl olie
1/2 spsk sukker
1/2 tsk salt
1 dl ymer, el. lign.
1 æg
250 g hvedemel
ca 100 g rugmel
- Pizzafyld
1/2 dl ketchup (eller pizzasovs, el. tomatpuré el. 50/50 ketchup/puré)
50 g skinke i strimler el. tern
2 håndfulde revet ost
1 spsk tørret oregano
Sådan gør du
- Rør gæren ud i mælken.
- Pisk olie, sukker, salt, æg og ymer i skålen.
- Tilsæt hvedemelet og ælt dejen i røremaskine eller med håndmixer med dejkroge. Tilsæt rugmelet lidt efter lidt til tilpas konsistens. Dejen skal være fast og blød, men ikke klistre for meget.
- Lad hæve natten over i køleskab i en skål under fugtigt klæde.
- Næste dag tændes ovnen på 200 grader.
- Rul dejen ud til et rektangel (ca. 5 mm tykt). Smør ketchup på og hak skinke og ost fint, drys det derefter ud på dejen. Top med oregano. Rul dejen sammen og skær skiver af ca. 2 cm.
- Læg sneglene på en bageplade med bagepapir, drys med oregano og bag ca 15 min til de er fine gyldne.