Aftensmad, Frokost og madpakkeinspiration, Retter med fisk, Sunde retter

Grønkålswraps med laks og flødeostcreme

En ret der både er sund, nem og lækker – det får I lige her; skønne grønkålswraps med laks og flødeostcreme smagt til med masser af krydderurter. En perfekt lille appetizer til festlige anledninger, en lækker frokost eller en sund og lynhurtig aftensmad. Er også gode at ha med i madpakken eller på udlugten 🙂

Jeg har lavet wrapsene med grønkål her, men du kunne også sagtens bruge spinat eller en kombi af de to.

Skal der gøres lidt ekstra ud af det, kan du – som her, servere dem med en simpel grøn salat og lidt ristet brød 🙂

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • Grønkålswraps
  • 3 æg

  • 2 dl havregryn

  • 1 1/2 dl mælk

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk peber

  • 150 g frisk, hakket grønkål (el. spinat)

  • Smør til stegning

  • Fyld
  • 2 spsk flødeost naturel

  • 2 spsk skyr/græsk yoghurt

  • 1 håndfuld frisk purløg

  • 1 håndfuld frisk persille

  • 1 håndfuld frisk basilikum

  • salt, peber, citronsaft

  • 200 g røget laks.

  • Tilbehør
  • 1 ciabattabrød

  • 1 dl olivenolie

  • 1 dl olivenolie

  • Blandet grøn salat

  • En god vinagrette eller salatdressing

Sådan gør du

  • Wraps
  • Blend alle ingredienser til en fin jævn dej og steg 4 wraps på en pande i lidt smør. Tag dem af varmen.
  • Fyld
  • Lav en ostecreme ved at hakke krydderurterne fint og røre dem sammen med ost og skyr. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Smør ostecremen på dine wraps, fordel laks over og rul dem sammen. Skær hver wrap i 4-5 mindre stykker.
  • Vend din salat sammen med en vinagrette eller anden salatdresing og anret lakserullerne ovenpå.
  • Skær ciabattabrød i skiver og pensl dem med olivenolie og drys med salt. Rist dem i en brødrister eller lun dem 5 min i ovnen og server til din salat og lakseruller.

Ideer til andre skønne wrasps? Prøv disse!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*