Frokost og madpakkeinspiration, Mad i ovnen, Snacks, Sunde retter, Tilbehør

Æggemuffins

Herlige små æggemuffins-hapsere…. 🙂


Lavet af grønt fra køleskabet, feta og æg.. super simpelt, hurtigt og lækkert. Du kan bruge lige det grønt du har. I mine er der broccoli, tomat og peberfrugt – og så lidt feta… på toppen et krydderimix for ekstra smag.. Ville også være lækre med lidt skinke og/eller revet ost. 🙂


De er gode til madpakken, til morgentallerkenen eller bare som en lille hapser – og smager glimrende til et stykke ristet brød.


Kan fryses ned og tages op efter behov… 🙂

Detaljer

Antal

6 stk

Forberedelse

5 min

Ovntid

15 min

Ingredienser

  • 1/4 rød peberfrugt

  • 6 cherrytomater

  • 1 håndfuld broccoli

  • 2 spsk feta

  • 6 æg

  • 1 tsk groft salt eller krydderimix

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær grønt og feta i mindre stykker og fordel i muffinsforme.
    Det er en god idé at placere papirsforme i en muffinsbageplade, så de holder formen og ægget ikke flyder ud.
  • Slå et æg ud i hver muffinform og drys med krydderi.
  • Bag 15 min til de er gyldne og ægget fast.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*