Herlige små æggemuffins-hapsere…. 🙂
Lavet af grønt fra køleskabet, feta og æg.. super simpelt, hurtigt og lækkert. Du kan bruge lige det grønt du har. I mine er der broccoli, tomat og peberfrugt – og så lidt feta… på toppen et krydderimix for ekstra smag.. Ville også være lækre med lidt skinke og/eller revet ost. 🙂
De er gode til madpakken, til morgentallerkenen eller bare som en lille hapser – og smager glimrende til et stykke ristet brød.
Kan fryses ned og tages op efter behov… 🙂
Detaljer
6 stk
5 min
15 min
Ingredienser
1/4 rød peberfrugt
6 cherrytomater
1 håndfuld broccoli
2 spsk feta
6 æg
1 tsk groft salt eller krydderimix
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær grønt og feta i mindre stykker og fordel i muffinsforme.
Det er en god idé at placere papirsforme i en muffinsbageplade, så de holder formen og ægget ikke flyder ud. - Slå et æg ud i hver muffinform og drys med krydderi.
- Bag 15 min til de er gyldne og ægget fast.
