Aftensmad, Mad på 30 minutter, Simremad og gryderetter, Sunde retter, Tøm køleskabet

Spicy kålgryde med oksekød og grøntsager

Lækker, farverig og nem gryderet med oksekød, spidskål og virkelig mange grøntsager! Lidt spicy, fyldt med smag og med sprødhed.


Kan spises lige som den er eller bruges som fyld i tortillas, madpandekager og forårsruller. Server den evt. med lidt grove ris for fylde eller en god salat og/eller lidt brød.

Jeg har brugt de grøntsager, jeg havde på lager og krydret efter smag. Du kan tage fra eller tilføje alt efter hvad du har i grøntsagsskuffen… 😊


Retten er klar på bare 20 min, smager skønt og mætter længe 😊

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

20 min

Ingredienser

  • 1 løg

  • smør el. olie til steging

  • 500 g hakket oksekød

  • 2 spsk paprika

  • 1 spsk karry

  • 1/2 spsk oregano

  • 1/2 tsk spidskommen

  • 1 – 2 tsk salt

  • 1 tsk peber

  • 3 fed, knust hvidløg

  • 1/2 spidskål

  • 2 gulerødder

  • 1/2 squash

  • 1 peberfrugt

  • 1 rød chilifrugt

  • 1 håndfuld frisk, hakket persille

Sådan gør du

  • Hak løget og steg i olien til de blir blanke.
  • Tilføj hakket oksekød og steg med til det bruner.
  • Tilføj krydderierne og hvidløg og lad det stege et par minutter.
  • Snit imens spidskålen fint, riv gulerødder og squash groft og skær peberfrugt og chili i tern. Tilføj grøntsagerne til gryden og steg ca. 5 min, til kålen er faldet sammen. 
  • Hak persillen og vend i gryden. Smag til og server 😊

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*