Lækker, farverig og nem gryderet med oksekød, spidskål og virkelig mange grøntsager! Lidt spicy, fyldt med smag og med sprødhed.
Kan spises lige som den er eller bruges som fyld i tortillas, madpandekager og forårsruller. Server den evt. med lidt grove ris for fylde eller en god salat og/eller lidt brød.
Jeg har brugt de grøntsager, jeg havde på lager og krydret efter smag. Du kan tage fra eller tilføje alt efter hvad du har i grøntsagsskuffen… 😊
Retten er klar på bare 20 min, smager skønt og mætter længe 😊
Detaljer
4 pers
20 min
Ingredienser
1 løg
smør el. olie til steging
500 g hakket oksekød
2 spsk paprika
1 spsk karry
1/2 spsk oregano
1/2 tsk spidskommen
1 – 2 tsk salt
1 tsk peber
3 fed, knust hvidløg
1/2 spidskål
2 gulerødder
1/2 squash
1 peberfrugt
1 rød chilifrugt
1 håndfuld frisk, hakket persille
Sådan gør du
- Hak løget og steg i olien til de blir blanke.
- Tilføj hakket oksekød og steg med til det bruner.
- Tilføj krydderierne og hvidløg og lad det stege et par minutter.
- Snit imens spidskålen fint, riv gulerødder og squash groft og skær peberfrugt og chili i tern. Tilføj grøntsagerne til gryden og steg ca. 5 min, til kålen er faldet sammen.
- Hak persillen og vend i gryden. Smag til og server 😊
