Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter

Kyllingegryde med pesto, parmesan og frisk pasta

Pasta og tomat ER bar et match made in heaven… og når du tilføjer lidt kylling, friske tomater, rød peberfrugt og en lille smule chili – ja så får du en herlig pastaret, som er fyldt med smag og nem at lave… 😊
Sovsen er kogt med lidt fløde og er både cremet og lækker og så får den smag fra lidt rød pesto, som går helt fantastisk til pasta og tomat. Alt i alt en vældig smagfuld ret med god dybde og et friskt strejf fra tomaterne. Sådan en ret der lige kan mærkes på tungen pga chillen.


Servér den med parmesan og persille på toppen og dine smagsløg vil danse 🤗

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 300 g frisk pasta

  • 1 løg

  • 3 fed hvidløg

  • 2 røde peberfrugter

  • 1/2 rød chilifrugt

  • 8-10 cherrytomater

  • 2 spsk tomatpuré

  • 2 dl fløde

  • 3 dl vand

  • 1 håndfuld frisk, hakket basilikum

  • 1 håndfuld frisk, hakket persille

  • 1 tsk salt

  • evt. lidt peber

  • Topping
  • 50 g parmesan (revet eller i flager)

  • 1 håndfuld frisk, hakket persille

Sådan gør du

  • Hak løget fint og knus hvidløget, tilføj begge dele til en gryde og steg i lidt smør til løgene blir blanke.
  • Skær kylling i tern og tilføj til gryden, lad det brune. 
  • Skær peberfrugt i strimler og chili i tynde skiver – husk at smage på chilien og evt fjerne kerner for at justere styrken. Svits begge dele med i gryden et par minutter.
  • Skær tomater i kvarte og tilføj til gryden sammen med tomatpuré, pesto, fløde og vand. Rør det hele godt sammen og lad simre 5-7 min. Sæt samtidigt pastaen til kogning.
  • Vend krydderurter i sovsen og smag til med lidt salt og peber.
  • Dræn pastaen for vand og server med sovs, parmesan og persille.

På udkig efter andre skønne pastaretter? Tjek de her ud 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*