Aftensmad, Forår, Salater, Sommer, Sunde retter, Tilbehør

Kartoffelsalat med spinat, sukkerærter og peberfrugt

Endnu en herlig kartoffelsalat til sommerens grillmad. Denne her er med nye kartofler, spinat, slikærter soltørrede tomater, peberfrugt og et strejf af chili. Frisk, sødt, sprødt og blødt i skøn forening – og lige med lidt kant fra chilien, der ryger med i en mundfuld ind imellem.

Salaten er vendt i en hvidløgs/citrondressing og er i det hele taget en lille tur ud i mange skønne smagsindtryk. Den er god.. 😊 Og så den nem. Perfekt som tilbehør til kød og grillretter.

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

30 min

Ingredienser

  • 500 g (små) nye kartofler

  • 100 g sukkerærter

  • 3 forårsløg

  • 50 g soltørrede tomater

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 rød chilifrugt

  • 1 god stor håndfuld spinat

  • Dressing
  • 3 spsk olivenolie

  • 1 spsk citronsaft

  • 2 fed hvidløg

  • 1 tsk dijonsennep

  • 1 tsk flydende honning

  • salt og peber

  • Topping
  • 1 håndfuld sesamfrø

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne og kog dem møre.
  • Skær sukkerærter og soltørrede tomater i mindre stykker og skær forårsløg i tynde skiver. Skær peberfrugt og chili i tern (husk at fjerne kerner era chili). Put alt i en skål sammen med spinaten.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og dryp i skålen. Vend forsigtigt rundt. Server med sesamfrø på toppen.

Inspiration til flere kartoffelsalater? Find det her:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*