Endnu en herlig kartoffelsalat til sommerens grillmad. Denne her er med nye kartofler, spinat, slikærter soltørrede tomater, peberfrugt og et strejf af chili. Frisk, sødt, sprødt og blødt i skøn forening – og lige med lidt kant fra chilien, der ryger med i en mundfuld ind imellem.
Salaten er vendt i en hvidløgs/citrondressing og er i det hele taget en lille tur ud i mange skønne smagsindtryk. Den er god.. 😊 Og så den nem. Perfekt som tilbehør til kød og grillretter.
Detaljer
4 pers
30 min
Ingredienser
500 g (små) nye kartofler
100 g sukkerærter
3 forårsløg
50 g soltørrede tomater
1 rød peberfrugt
1 rød chilifrugt
1 god stor håndfuld spinat
- Dressing
3 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2 fed hvidløg
1 tsk dijonsennep
1 tsk flydende honning
salt og peber
- Topping
1 håndfuld sesamfrø
Sådan gør du
- Skrub kartoflerne og kog dem møre.
- Skær sukkerærter og soltørrede tomater i mindre stykker og skær forårsløg i tynde skiver. Skær peberfrugt og chili i tern (husk at fjerne kerner era chili). Put alt i en skål sammen med spinaten.
- Rør alle ingredienser til dressingen sammen og dryp i skålen. Vend forsigtigt rundt. Server med sesamfrø på toppen.

Inspiration til flere kartoffelsalater? Find det her: