Salater, Sunde retter, Tilbehør

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven

Frisk og cremet couscoussalat med krydderurter, oliven, feta og grønt – perfekt til forårets og sommerens grillmad.
En lynrørt dressing med mynte sørger for en frisk smag og agurker og ærter tilføjet knasende lethed. Sammen med salte oliven og cremet feta, får du et skønt mix i en let og lækker salat, der giver herligt modspil til mere tunge kødretter.

En salat der er nem at gå til og klar på 20 min 😊

Detaljer

Antal
Prep time

Ingredienser

  • 3 dl couscous

  • 2 spsk olie

  • 1/2 tsk salt

  • 1/4 tsk peber

  • Kogende vand

  • Dressing
  • 2 dl yoghurt naturel

  • 1 1/2 tsk flydende honning

  • 1 spsk grofthakket mynte

  • lidt salt og peber

  • Desuden
  • 1/2 agurk

  • 200 g friskbælgede ærter

  • 1 dl sorte oliven

  • 2 dl feta

  • 2 spsk finthakket purløg

  • 2 håndfulde feldsalat

  • lidt salt og peber

Sådan gør du

  • Rør kogende vand, olie, salt og peber sammen. Hæld bulgur i og lad det trække 8-10 min.
  • Hæld overskydende vand fra og lad bulguren køle lidt.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend så dressingen sammen med bulguren.
  • Skær agurken i tern, hak oliven groft og del feldsalaten i blade ved at nippe bunden af de små buketter. Vend det hele i bulguren sammen med feta, ærter og purløg. 
  • Smag til med salt og peber og server som tilbehør til kødretter.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*