Aftensmad, Mad på 30 minutter, Pastaretter, Simremad og gryderetter

Cremet pastaret med kylling, blomkål og squash

En lækker og nem hverdagsret med mør kylling, frisk blomkål, champignoner og squash – alt sammen kogt ind i en smækker lækker flødesovs.

Fløde og champignoner har alle dag været et match made in heaven og at kombinere det med kylling og frisk pasta – ja det bliver det bestemt ikke ringere af! 🙂 Blomkålen tilføjer herlig friskhed til retten og basilikum og timian sørger for masser af skøn smag.

Jeg bruger frisk pasta i denne ret, så kan den nemlig koge ind sammen med de andre ingredienser til sidst og optage godt med smag og cremethed fra flødesovsen.

Til servering drysser jeg retten med parmean – det klæder nemlig bare pastaretter utrolig godt!

Retten her er sådan en lynhurtig ret, der er god på hverdage, den er nemlig klar på under 30 minutter 🙂

Detaljer

Antal

4 pers

Tilberedning

25 min

Ingredienser

  • 1 løg

  • 125 g champignoner

  • 350 g kyllingekød

  • 1 squash

  • 200 g blomkål

  • 1 håndfuld frisk, hakket basilikum

  • 4 dl vand

  • 2 dl fløde

  • 1 hønsebouillonterning

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk peber

  • 1 tsk tørret timian

  • 25 g revet parmesan

  • 200 g frisk pasta

  • Topping
  • revet parmesan

Sådan gør du

  • Hak løget fint og skær champignonger i skiver. Svits begge dele i lidt smør på en dyb pande eller i en gryde til champignonerne bruner let.
  • Skær kyllingekødet i tern/strimler og tilføj til panden, lad det brune.
  • Riv squashen groft og del blomkålen i små mundrette bidder. Tilføj begge dele til panden sammen med alle øvrige ingredienser – undtagen pastaen.
  • Lad det hele simre et par minutter.
  • Tilføj pastaen og lad det simre med til pastaen er mør. Er sovsen for tynd, så lad det simre lidt længere til den er kogt mere ind og er sovsen for tyk, så tilføj lidt mere vand.
  • Smag til og servér med lidt revet parmesan på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*